Звездата на КПР се моли на ФА: Не ни взимайте точки!

16:59
Звездата на КПР се моли на ФА: Не ни взимайте точки!
Аз и съотборниците ми ще бъдем съсипани, ако ФА ни накаже, каза капитанът на Куинс Парк Рейнджърс Адел Таарабт, след като отборът спечели титлата в Чемпиъншип и си завоюва промоция за Висшата лига.

Независима комисия към ФА разглежда случая с трансфера на аржентинския полузащитник Алехандро Форлин в КПР през 2009 година, заради който лондонският отбор може да бъде наказан с отнемане на точки. Очаква се комисията да обяви своето решение в петък. "Ако ни накажат, това би съсипало мен и съотборниците ми. Ние не сме мамили. Всеки мач играхме 11 срещу 11 на терена. Не сме направили нищо грешно", заяви Таарабт, който бе обявен за най-добър играч в Чемпиъншип за сезона.

"Ако има проблеми на горните етажи, те са си техни, не на отбора. Това би било катастрофа за всички нас. Но какво можем да направим? Дадохме най-доброто от себе си и спечелихме Чемпиъншип. Ако ФА ни отнемат това, аз ще продължа да казвам на хората, че съм шампион", допълни Таарабт.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

S1ck
03.05.2011 19:38

Дано да не го направят. КПР са ми много симпатичен отбор от край време и ми се иска да ги гледам във Висшата Лига. Отделно спечелиха Чемпиъншип заслужено с добра и постоянна игра - а постоянството е най-важно в долните дивизии. Нередовният трансфер, поне за мен, би бил като оправдание за нещо друго... Много отбори от Лондон ще стана във ВЛ, ако и Уест Хям се спасят. Ще видим.

telkisky
03.05.2011 18:49

КПР напално заслужава да е в премиершип

ceco26
03.05.2011 17:05

ФА сега ли чак са се сетили...? Ги е*а у м*ршите!