Сериозен германски интерес към Спас Делев

09:28
Сериозен германски интерес към Спас Делев
Германският Кьолн е подновил интереса си към нападателя на ЦСКА Спас Делев. Както е известно, "козлите" желаеха голмайстора на "червените" още през зимата, но тогава до трансфер не се стигна. Въпреки това през лятото немският отбор отново ще предприеме офанзива за привличането на Делев, като причина за това е отличната форма, в която се намира звездата на ЦСКА, съобщава вестник "Футбол".

По време на дербито ЦСКА - Локомотив София в ложите на стадион "Българска армия" присъстваха хора на Кьолн, както и на още два немски елитни тима - Хановер 96 и Щутгарт.

През пролетта талантът от село Ключ се представя на много високо ниво, като отбеляза куп важни голове в "А" група и в турнира за Купата на България. В събота вечерта не пропусна да се разпише и срещу столичните "железничари". Иначе интерес към Спас Делев има от още от доста клубове. Полските Висла Краков, Лех Познан и Легия Варшава, както и от турските Газиантепспор. В крайна сметка обаче класата на Първа Бундеслига е доста по-висока от тази на полското и турското първенство и най-вероятно е Делев да предпочете оферта именно от Германия.

Преминаването на Делев в Кьолн става още по-сигурно с оглед и на появили се информации в немската преса, че Лукас Подолски ще напусне клуба през лятото. Делев е подобен тип футболист като Подолски и ще има възможността да си партнира в атаката на "козлите" с бившия таран на Литекс Миливое Новакович.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tenebrum
04.05.2011 12:02

че руското първенство е супер силно от няколко години насам ве момкооо,я виж колко отбора имат в лига Европа и ШЛ и ги сравни с тея от Турция,и да там е много повече Европа от колкото анадола на който една минимална част е в Европа която преди години половината беше българска

vladimir_vn
04.05.2011 03:36

tenebrum,къде бяха продадени Иван Иванов,Иван Стоянов,Тодор Тимонов-някъде към далечен Сибир,там Европа ли е?

tenebrum
04.05.2011 01:46

абе за разлика от уефски ,цска не си продава футболистите в анадола,турското първенство е супер спряло не е като преди 10 години,по добре един млад футболист да отиде навън да се развива,тука ако остане няма смисъл,всичките ни добри футболисти станаха още по добри като ги купиха европейски отбори,но не и турски -то там даже не е Европа

lozan_kr
03.05.2011 20:26

да! догодина може и в байерн мюнхен да е! успех!!!

gogo9803
03.05.2011 17:37

То не беше Кьолн,Хановер,Щутгарт,Аякс,Висла Краков,Лех Познан,Легия Варшава,а накрая "ГРАНДА" Газиантепспор-ФАВОРИТ ЗА ПОДПИСА МУ *joking*Дано все пак иде някъде..

bigred81
03.05.2011 17:24

до края на сезона поне още 5 отбора ще го ,,искат,, ,а през лятната пауза още 10,и накрая спас4о ще си рита пак за ЦСКА щото мом4ето неможе,някой го тика напред,медийте го правят супер звезда, но това ше е до едно време.пове4ето му голове са плод на слу4айност и невероятен кАсмет,стига се заблуждавахте 4е е нещо пове4е от другите нападатели в А група

MartinTomov
03.05.2011 13:56

Кой ще просперира ако добрите футболисти остават в България? Не и те. Дай пример за успял наш футболист, който не е излязал в чужбина при първата открила се възможност.

vladolinko
03.05.2011 11:53

бе мама им да земат да запазят малко хора да играят в България! ЦСКА, Левски, Литекс богатите отбори не само да праят пари от трансфери да запазят малко хора да можем да играем в евро турнирите. по този начин хем нашите ще просперират хем ще правят и пари и българския футбол ще просперира!

solskjaer20
03.05.2011 13:53

*thumb_up*