Хицфелд: Моуриньо опетни името на Реал Мадрид

17:23
Хицфелд: Моуриньо опетни името на Реал Мадрид
Селекционерът на Швейцария Отмар Хицфелд обвини Жозе Моуриньо, че е опетнил името на Реал Мадрид с дефанзивната им игра срещу Барселона, като освен това критикува и последвалото му поведение на пресконференцията след първия мач от полуфинала за Шампионската лига между тимовете.

"Хората очакват много повече от Кралете на Мадрид. С подобна тактика и поведение се опетнява доброто име и репутацията на легендарния клуб. Да изказваш съмнения относно ангажимента на Барса към УНИЦЕФ не е правилно. Според мен той прекрачи границата. Виждал съм Моуриньо. Познавам характера му и съм наясно, че е арогантен, студен, дъвчещ дъвка, понякога доста шумно", заяви Хицфелд.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

borislavpetkov
04.05.2011 13:34

АЗ съм за РЕАЛ, НО ЗАЩО обвиняват Жозе,добре, когото го нямаше какво правеха РЕАЛ ,А ХИТЦФЕЛД СПОРЕД МЕН ЗЛОРАДСТВА,НЕКА ТОЙ ДА ДОЙДЕ, ВИДЯХМЕ ГО СРЕЩУ България,хайде стига всичко във футбола е индустрия, ако не беше така Барселона щяха да си останат с един надпис на екипа си ,а не да допълнят и НАЙК........ Хайде сега ЖОЗЕ е виновен!!!!

mafiota83
03.05.2011 11:23

играта на перес може да не му харесва но след тия скъпи трансфери дето направи ще мълчи само и ще гледа нещастния си отбор. а и неговата политика при предишния му престои беше печалба от реклами, а не на спечелени купи, а при тоя ще е слаба реклама и малко купи = дългове

gringopro
03.05.2011 10:30

Интересно какво харесва в играта на клуба си Ф.Перес ?
Съгласен съм с О.Хитцфелд.
Реал е легенда и класа.
Сега обаче,според мен са жалки.

bugsi88
03.05.2011 00:03

Съгласен съм със Отмар Хицфелд.Жозе Моуриньо наистина е много преуспял треньор,но наистина не подхожда подобна игра на такъв велик клуб като Реал Мадрид.Генерала знае много добре каква игра подхожда на Реал по простата причина,че когато беше начело на Байерн правеха страхотни дербита със Реал Мадрид и знае за какъв нападателен футбол ставаше на въпрос.За мен Реал бяха най-добре когато треньор беше Висенте Дел Боске под негово ръководство Реал стигаха минимум до полу-финал за Шампионската лига общовзето имаше период когато или Реал или Байерн ставаха шампиони.Най-добрия вариянт за мен е Висенте Дел Боске дано някой ден се върне,защото наистина не приляга на такъв клуб да играе с 10 души в защита.ХАЛА МАДРИД!!!!!

RSA92
02.05.2011 20:35

Оставете феновете на Барса,а погледнете реално Реал приемаха играта прекалено много в своята половина какво като са Барса !? Мача беше на Бернабеу преспокойно можеше да излезе с обичайната си тактика.. Не ме разбирайте погрешно Моу ми е любимия треньор и ме кефи изключително много като човек.. Арогантен бил не знам си какъв точно такъв трябва да е един треньор с изключително силен характер.. Как ще се справя иначе с такива високи изисквания и от страна на клуба, и от страна на феновете, та дори и от футболистите.. А до Хитцфелд ако Моу се махне бих искал той или Капело да поемат Реал..

peshotar
02.05.2011 21:10

Прав си,освен че Капело или Хицфелд трябва да поемат клуба.Макар че като се замисля и аз не се сещам за много по-добри варианти*sad*

izrodonomiks
02.05.2011 18:47

Тия фенчета на БарЦа кви са ми смешни. АХХАХХА симуланти

deivis
02.05.2011 18:35

Тоя го е страх щот Моу ще спечели пак ШЛ и ше го мине ... а Хицвелт никога няма да види титла кВот земал земал ...

mitko2026
02.05.2011 17:44

Хахахаха! да, съгласен съм! Най-високото ниво е Мухлиньо и само той. Само той седи горе на пиедестала на калъфките и те дори се строшиха под автобуса хихихи, абе нищо радвайте се там и така!

gaitaneca
02.05.2011 17:38

но за разлика от теб е на най-високото ниво !!

Americano
02.05.2011 17:44

Хитцфелд е печелил Шл с два различни отбора с Борусия и Байерн, също като Моу. Така, че се вслушай думите на Генерала. За пореден път Моу е разкрит!!!