Кьолн, Хановер и Щутгарт дойдоха за Спас Делев

09:11
Кьолн, Хановер и Щутгарт дойдоха за Спас Делев
Германският Кьолн е подновил интереса си към нападателя на ЦСКА Спас Делев.

Както е известно, "козлите" желаеха силно голмайстора на "червените" през зимата, но до трансфер не се стигна. Въпреки това през лятото немският отбор отново ще предприеме офанзива за привличането на Делев, като причина за това е отличната форма, в която се намира звездата на ЦСКА.

По време на дербито с Локомотив София в ложите на стадион "Българска армия" имаше хора на Кьолн и на още два немски тима Хановер и Щутгарт. През пролетта талантът от село Ключ е истинска фурия, вкарвайки куп важни голове в "А" група и в турнира за Купата на България. Отгоре на всичко отличните игри на Делев не останаха незабелязани от националния селекционер Лотар Матеус и той записа участие в мачовете на България срещу Швейцария (0:0) и Кипър (1:0).

Иначе интерес към Спас Делев има от още половин дузина клубове. Знае се за полските Висла Краков, Лех Познан и Легия Варшава, както и за турските Газиантепспор и Генчлербирлиги. Младокът обаче неведнъж е заявявал, че ще си тръгне от ЦСКА, едва когато спечели титлата на България.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация