Юнайтед разби Уест Бром, Бербатов отново бележи

00:07
Юнайтед разби Уест Бром, Бербатов отново бележи
Манчестър Юнайтед разби с 5:0 Уест Бромич Албиън в среща от английската Висша лига. "Червените дяволи" постигнаха преднина от три точки пред Ливърпул на върха във временното класиране след убедителния успех, който бе постигнат с попадения на Димитър Бербатов, Карлос Тевес, Неманя Видич и Кристиано Роналдо (два).

Попадението на българския национал дойде в 22-а минута след хубаво извеждащо подаване на Майкъл Карик. Техниченият удар на Бербатов не остави никакви шансове на Скот Карсън и Юнайтед поведе с 1:0.

Пет минути преди края на първото полувремето капитанът на УБА Пол Робинсън бе пресилено изгонен с директен червен картон за влизане в краката на Парк Джи Сунг при спорна топка.

Това повлия на играта на домакините и в 44-а минута Карлос Тевес се възползва от грешка на вратаря Скот Карсън, и покачи на 2:0. Вратарят изпусна топката след ъглов удар и сблъсък с Видич, а аржентинецът не сгреши, и покачи резултата.

През втората част на срещата Юнайтед бе абсолютен господар на терена срещу намаления състав на домакините и логично се стигна до нови три попадения. Видич направи преднината на гостите класическа в 61-а минута, а португалската звезда Кристиано Роналдо оформи разгрома за Уест Бром след попадения в 65-а и 73-а минути.

Вратарят на Манчестър Юнайтед Едвин Ван дер Саар не допусна гол във вратата при гостуването на Уест Бромич, с което постави рекорд за най-дълго време без допуснато попадение във Висшата лига на Англия.

Ето и останалите резултати от тази вечер:
Съндърланд - Фулъм - 1:0
Портсмут - Астън Вила - 0:1
Тотнъм - Сток Сити - 3:1


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mineral
28.01.2009 20:35

Според мен играч на мача е Райън Гигс.Бербатов и Майкъл Карик също показват класа !А колкото до картона напълно редовен !

rusi_rusev
28.01.2009 18:19

Картона беше редовен.Много пъти съм казвал на мой приятели който са се правели на интересни с такива изказвания следното "съдията е свирил това което в видял.Безгрешни хора няма". Ако си гледал поне няколко мача от началото на сезона е трябвало да обърнеш внимание, че реферите почнаха да свирят такива нарушения с цел да се намалят точно такива влизания като снощното.В някои от мачовете(на Арсенал си спомням) само опасното посягане беше наказано с картон.Така че моля всички истински фенове да не обиздат а да гледат реално на нещата и да уважават останалите клубове.

leketoo
28.01.2009 10:20

Тъпи фенчета на Юнайтед, че и пристрастни. Картона си е абсолютно пресилен, топката беше спорна и двамата играчи скочиха еднакво грубо. Когато кълбото е владение на Парк и има такова влизане, това е червен картон. Не случайно и всички от Бромич се държаха за главите като видяха картона. Това бе просто поредното остро единоборство по английските стадиони, което завърши с пресилено изгонване. Втория гол е абсолютно редовен. Скот Карсън си ги прави редовно тези работи.

rusi_rusev
28.01.2009 10:14

Не знам този дето е писал статията кой мач е гледал ама май нее било на Манчестър. Червения картон не беше пресилен,защото съдиите почнаха да свирят картон дори при опасна игра (може и без докосване).Странано как не е забелязал че имаше положение за дуспа преди това. При грешката на С.Карсън всички видяха че няма никакво докосване между него и Видич.Това че оня не може да задържи топрака си е негов проблем и на отбора му.Формата му върви надолу от оня мач Англия-Хъреватия.Ще помоля само за малко по обективно писане на статии.

nincompoop
28.01.2009 03:57

тези кадето пишат новините незнам закакво се борят... а сега искам да чуя тези със изненадите??? хахахах

theivo
28.01.2009 01:10

Браво ! Нека да му тръгне на пича в Юнайтед!

LyusiNM
28.01.2009 00:45

"Пет минути преди края на първото полувремето капитанът на УБА Пол Робинсън бе пресилено изгонен с директен червен картон за влизане в краката на Парк Джи Сунг при спорна топка. "
Ти футбол ли си гледал или......

lubo_krika
28.01.2009 00:19

какво да говорим,когато фактите говорят и БОГОВЕТЕ мълчат

svetlio_vn
28.01.2009 00:13

Браво на Бербатов , Юнайтед убедително на върха *smile*