Пресата във Виетнам: Стоичков иска луди пари

11:59
Пресата във Виетнам: Стоичков иска луди пари
Няма шанс Христо Стоичков да поеме националния отбор на Виетнам, тъй като финансовите му претенции са неизпълними, твърди местната преса.

Според медиите, Стоичков е бил кандидат за поста, но е отпаднал като вариант още на първия тур, тъй като е поискал заплата от порядъка на 200 000 долара месечно, което е шокирало босовете на виетнамския футбол. Още преди няколко седмици от футболната централа на Виетнам са обявили, че условията на Стоичков се неприемливи и той отпада като вариант за нов наставник.

Фаворити за поста са немците Фалко Гьотц и Юрген Геде, тъй като първият иска ежемесечно възнаграждение от 25 000 долара, а вторият е още по-скромен - 15 000. Местната преса определя като изненадващо посещението в Ханой на Стоичков и група бизнесмени, в момент, в който Виетнамската федерация трябва да обяви името на новия селекционер. Президентът Нгуйен Тронг Ху е обяснил, че по време на визитата на Стоичков не е преговаряно за поста наставник на Виетнам.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Borkos
30.04.2011 12:22

хахаха очаквах,нещо такова,ицето наистина е велик футболист,прослави много България,но е тъп като скъсан цървул.

valk0v
30.04.2011 12:14

Божее 200 к, хахаха тия да не са луди. Какъв тренер е камата някой да ми обясни, не 200 ми 20 хиляди на година са му много на тоя некадърник

MeToDueB
30.04.2011 12:24

голямо име е, с този отбор който и да се захване нищо няма да направи, но Стоичков може да направи добра реклама и да популяризира играта *wink* все пак е световно известен и е легенда