Рийкард: Трябва да повярваме, че е възможно

14:27
Рийкард: Трябва да повярваме, че е възможно
Преди последната тренировка на отбора, предшествуваща срещата с Манчестър Юнайтед, Фран Рийкард говори пред медиите и представи това, което неговият отбор има нужда да направи, за да достигне финалът на Шампионската Лига в Москва на 21 май.

Какво трябва да направи отборът му:
За да достигне финалът в Москва Рийкаард смята, че: „Ние трябва да отбележим, да играем нашата игра и да не ги оставяме да диктуват играта.” Треньорът на Барса допълни, че тимът трябва да запази владение над топката и да се възползва от шансовете.

Малките неща ще са решаващи:
Франк Рийкард смята, че: "Това ще е една много равностойна игра между два отбора, които са във форма. Мачове между два големи отбора, често се решават от малки неща.”

Треньорът на Барса продължи: „Трябва да направим голямо усилие ,за да продължим, но сме готови и ще трябва да се борим и да свършим своята работа на терена.”

Готови на всичко:

Срещата на "Олд Трафорд" ще реши, кой от двата отбора ще продължи към финала на Шампионската лига. Рийкард е обмислил и възможността отборът му да остане в числено намален състав и казвайки, че играчите му са готови и за това, въпреки че не каза точно как.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация