Венгер: Моуриньо стигна твърде далеч

09:40
Венгер: Моуриньо стигна твърде далеч
Жосе Моуриньо стигна твърде далеч в обвиненията си към съдиите и Барселона, смята мениджърът на Арсенал Арсен Венгер реагира веднага.

Французинът сподели още, че не вярва в конспиративните теории, развивани от Специалния.

"Отказвам да вярвам, че през този сезон Барселона са били побутвани напред от съдиите. Със сигурност отборът се възползва от някои предимства, но те не бяха умишлени. Мога да разбера един треньор като Моуриньо да бъде разочарован след даден мач, в който е загубил. Още повече, че става въпрос за полуфинална фаза на Шампионската лига. Но смятам също така, че той стигна твърде далеч. Изобщо не смятам, че е имало някакви задкулисни сценарии, които са помогнали на Барселона", заяви Венгер.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kiko0o0
30.04.2011 19:02

Това е 1 от най-добрите треньори в света. Вярвайте на Венгер, а не на Моуриньо. Защото Барса отстрани и Арсенал, но той не правеше като Моу да реве пред медиите !

RSA92
30.04.2011 14:42

Играе атрактивен футбол имах предвид не "атрактивен пас" *lol*.. Отивам да гледам любимия си местен отбор Доростол Силистра, стискайте палци да бием,че съдиите ни закопаха на два пъти срещу Лудогорец.. Като се върна ще отговаря ако преценя,че е необоходимо..

RSA92
30.04.2011 14:40

adim_61 Пич искам да ми кажеш кое по-точно на победата над Милан и на победата над Тотнъм беше незапомнящо се. Също и за победата на Лион искам да ми кажеш и за скорошната победа над Валенсия.. Ти испанско гледаш ли, виждал ли си как играят там !? Аз още като чух за Моу бях абсолютен песимист ако знаеш колко съм му сипвал човек,обаче Моу играе атрактивен пас и футболистите дори и Роналдо играят колективно.. Така за дефанзивния футбол какво очаквате вие, да тръгнем да се надиграваме с Барса с тая яловата защита и добрите ни , но по-бавни от вашите вътрешни халфове.. Вие атакувате комбинативно, продължително и масирано,а ние предпочитаме бързината и директните атаки.. Нали се сещаш,че това е целта да извлечеш максимума от силните страни на отбора си и да се предпазиш максимално повече от другия. Не побеждава отбора създал повече положения,а по-добре подготвения психически,физически и тактически и отбора в по-добра форма.. : )

RSA92
30.04.2011 14:35

aa1 Пич нали знаеш,че само Барса и Реал могат да спрат английските клубове или не ти е станало ясно и много искам специално заради тебе догодина да се паднем с Арсенал и ще видиш какво ще ви причиним на тая тромава защита особено след като направите най-голямата си грешка в трансферната политика и се разделите с Фабрегас.. : )

adim_61
30.04.2011 12:31

Един от любимите ми отбори е Барселона и ще споделя защо. Да Моуриньо е един от най добрите треньори в момента, но само толкова. Като оставим на страна Порто той винаги ходи в отбори с огромни финансови възможности и ще е грехота да не постигне нещо с тях. Вижте колко пари са изхарчили за играчи и треньори Челси при Абрамович,Реал или Интер през последните 10-15 години? При Моуриньо всичко е подчинено на победата често пъти с незапомняща се игра.Затова всички ще помнят,че при него Челси е станал шампион,Интер е направил требъл или Реал еспечелил някоя и друга купа,но независимо от победите Барселона ще я помнят и заради самата красота каятотвори на терена при Гуардиола така както помнят и епохата на Кройф! При това голяма част от играчите са от собствената школа да не забравя и треньора също.Това за мен означава ВЕЛИК отбор!!! Впрочем Барселона в момента използва може би повече собствени футболисти отколкото Челси,Интер и Реал взети заедно.

aa1
30.04.2011 10:02

Аз още януари месец казах, че според мен Ливърпуул е шампион догодина.Колкото до Арсенал, не мисля, че ще паднем под 4-то място, защото това не е първия случай, в който капитана ни ще си тръгне, не забравяйте 2005 и 2006 когато целия ни отбор си тръгна и следващата година пак бяхме в битката за титлата.Аз мисля, че догодина ще си видим истинския ТОП 3(Ливърпуул, Юнайтед, Арсенал).

aa1
30.04.2011 08:41

Ахххх РСА92, за шампионската лига да кажем ли нещо?Реал Мадрид 6 години не бяха виждали 1/4 финал, а Арсенал през тези години бяха все на 1/2 финал или финал.В последните години Арсенал е пред Реал Мадрид, не казвам, че като история сме по-добрия отбор, но в последно време сме с една класа пред Реал Мадрид.

ComsteR
30.04.2011 03:35

Каквото и да си говорим Жосе е постигнал много всеки един може да го упреква но който отбор е хванал за 1,2 години го е направил шампион феновете на челси не сте ли доволно феновете на порто феновете на Интер ? това че Имате омраза към него че е велик и знае как да се противопостави срещу даден съперник аз му правя чест защото барселона е един много велик отбор който ако тръгнеш да атакуваш най много да си тръгнеш с 4-5 гола аванс така и става в първото ел класико Жосе тръгна в атака и видях те какво се получи аз съм фен на Реал може да съм пристрастен но нека другите Фенове на Интер,Порто,Челси да си кажат мнението *smile* както и да е просто не искам да обиждам феновете на барса и самата барса но просто са си жив цирк не може адебайор да не е го е ударил и съдията да му дава картон същия циркаджия алвеш който Все едно го сгази багер 2 минути и се върна в игра нали мисля че помните мача Срещу челси 2008 година Колко Доспи не бяха обсъдени просто факт *smile*

RSA92
30.04.2011 01:12

aa1 Пич нещо се бъркаш всички съдии мразят Моу не знам гледаш ли мачове на Реал, но ако тръгнеш да сравняваш смешния отбор на Арсенал с Реал просто си много далече от истината. В Англия футбола е съвсем различен. А за загубите на Реал губят, защото подценяват съперника не си вкарват положенията, а и е трудно да играеш срещу 10 защитника имам предвид мачовете срещу Хихон и Ла Коруня какво ще кажеш,че ни надиграха ли !? В Англия кога можеш да видиш такова нещо ми кажи !? Другия отбор да има 3 положения за цял мач !? А за трансферната политика да 10 милиона на сезон ама друг път и сър Алекс не харчи много ама я сравни Ернандес с вашето подобие на нападател Бендтнер тоя е дървар, куц кон направо.. Отбора на Арсенал неслучайно доскоро нямаха англичани това,че не купува за много пари не означава,че не ги привлича по-рано иначе признавам той е най-подходящия треньор за финансова криза отбора винаги ще е на плюс, но не мисля,че феновете на Арсенал искат само това.. : )

LiverpoolFen20
30.04.2011 09:17

Арсенал ако не бяха подценили съперници като Блекбърн , Съндърланд , УБА (2 пъти) , Уигън и още доста отбори срещу които направи равни мачове и загуби щеше да е шампион,но просто Арсенал нямат лидер ,който да ги поведе към победата. Фабрегас вече мисли за Барселона. Насри го видяхме що за лидер е срещу Болтън. Може би само Перси ,но не може само Перси да играе и 9 човека да спят. Ще ми е интересно другата година Арсенал ако продадат Фабрегас къде ще са в класирането. И дали Ливърпул няма и да ги задминат ?!

aa1
30.04.2011 08:35

Ами Арсенал също подценяват съперниците, ако погледнеш мачовете, в които загубиха точки ще видиш, че Арсенал буквално смаза противника и пропусна поне 3 голови положения, говоря за 150%-ови голови положения!!!Моля те не обиждай Арсенал - ''смешния отбор на Арсенал'', защото аз не съм обидил твоя отбор.Айде, приятен ден ви пожелавам.

SchweppesS
30.04.2011 00:00

aa1 извинявай,но миналта година Барса беше повече одрязана от Интер,отколкото обратното

aa1
29.04.2011 21:48

И както каза някой по-долу - назовете ЕДИН талант, който е изгрял под ръководството на Моуриньо, ЕДИН!!!

aa1
29.04.2011 21:47

Разликата между Венгер и Моуриньо е една - Венгер с макс, 10 милиона на година е винаги в ТОП 4 на Англия(което е най-силното първенство в света), почти винаги е в топ 8 в Европа и винаги е смятан за един от скритите фаворити за спечелване на всико, а Моуриньо, в който отбор отиде и започва да реве за пари за трансфери, ето това не му уважавам!!!И аз да отида в Реал Мадрид и аз ще побеждавам малките отбори, защото в Реал Мадрид се пръскат десетки милиони за трансфери от Моуриньо, същото беше и в Челси и Интер, той просто не може да печели без да е пръснал милиони на отборите си.Венгер винаги ще е по-велик, по-възпитан и по-добър от Моуриньо, защото Моуриньо знае само едно - 10 в защита и напред каквото стане.

madmaxxxx
29.04.2011 21:12

ей тва е един треньор да му го каже на тоя циганин как е . Най-подпирания от съдиите най-много реве.

morophreme
29.04.2011 20:23

ВЕНГЕР?!?!Този, които критикува съдиите след всеки мач?!?!Ще казва, че Жосе Моуриньо, е стигнал твърде далеч?!?Жосе Моуриньо, което е постигнал Венгер, няма да го постигне за 10 години напред!

jahatam
29.04.2011 19:21

Какъвто и да е,за едно мисля е прав-решенията не са с цел ощетяване...

RSA92
29.04.2011 19:16

И да спре да завижда на Моу Арсенал ще спечелят купа само ако тоя се махне.. Много убита трансферна политика обира всички млади, прави отбор и започва да ги продава после и пак отначало пълен тъпаак.. И това лято Фабрегас ще е в Фарса помнете ми думата..

RSA92
29.04.2011 19:14

до Americano Тука си имаме агент на ЦРУ ейй човек я са дръж малко гледай мачовете на място и си дръпни от замунда записа в замунда като го качват никой не го обработва ненормалник такъв..Пък точно тоя колко рева за картона на Перси голяма фурнаджийска лопата е и да спре да се четка на Барса.. Нямат нужда от рамо от френски псевдотактик..

deucec
29.04.2011 19:01

Вярвайте на този човек , не на Георги *smile*

Americano
29.04.2011 16:56

[@link http://www.youtube.com/watch?v=o9GLU9hNgVE] Видеото как Пепе не докосва Алвеш е манипулирано!!! Хахахаххахахах тези мадридски медий нямат спърка. Първо ги хванаха как заличиха играч от кадъра за да покажат, че имало засада при гол на Барса от испанското първенство, сега и това. Жалка история*thumb_down*

PetarRM
29.04.2011 16:24

тоя глупак венгер да не говори , че неговия арсенал не може да вземе нито една титла заради скапаната му стратегия да играе с младоци. Също така губи или прави равен когато води с 2:0 това просто не знам кво е тоя за мен не е треньор !!! А за мършите от капутия нека се кефат докат могат и да знаят едно когато сме с 11 човека няма ни бият никога !!!

Americano
29.04.2011 16:34

2:0, 2:6, 0:2, 1:0, 5:0 = 16:2 Тук сте били се с 11 човека, пък виж какво става*joking*

BornToHate
29.04.2011 16:16

Абе недей да ми пишеш бе момче. Казах ти. Не ме занимавай с комплексното си мнение. По голям палячо от тебе няма.

Americano
29.04.2011 16:01

А между другото радвайте се, че Пепе няма да играе, защото ще гледаме невероятния Кака. Със сигурност и Игуаин ще играе. Очакваме най накрая едно истинско, зрелищно класико. Моу няма какво да губи и ще му се наложи да спяга глагола"играя" което за нас феновете на футбола, ще е фантастично.

izrodonomiks
29.04.2011 15:45

Еми то се видя в сряда няма какво да спора с вас.Вие сте уникалните разбирачи!Айде с здраве.'Американо" па ти вземи се стегни/!

Americano
29.04.2011 15:36

Стига с тези мадридски медии бе клоун!!!

BornToHate
29.04.2011 15:24

Има ли смисъл да говоря повече?
Americano с теб повече не желая да разговарям. Гледай си недъгавия отбор и не ме натоварвай с комплексарското си мнение.

Divaka_Ivaka
29.04.2011 15:23

LiverpoolFen20: 29 април 2011 [14:57] аве еи иди си виш смешният отбор ливерпол били нз си кво и тогава говори за РЕАЛ МАДРИД ясно ли ти е ве ти маи си гледал друг ма4 хахаха смешник

BornToHate
29.04.2011 15:23

Ето ви отново мнението по въпроса, като този път не пускам мнението на мадридските весници, а дори няма да публикувам и това на Испанските вестници.

Pete Jenson, The Independent (UK)
"Pepe was shown a red card for a challenge on Dani Alves after the break with the theatrical reaction to the foul ensuring the card was red and not yellow, as it should have been."

Daily Mirror (UK)
"Real defender Pepe went on 62 minutes for a studs-up challenge on Dani Alves. It was a yellow card at worst. But the Barcelona players surrounded Stark like a pack of wolves to demand action. The official panicked and produced red."

Jacopo Gerna, Gazzeta dello Sport (Italy)
"Harsh send-off. Without Pepe's questionable red card on the 61-minute mark the match couldn't have ended the way it did."

L'Equipe (France)
"In a match plagued by errors and confrontations, the most noteworthy was Pepe's send-off."

Americano
29.04.2011 15:49

Италия се прекланя пред Меси Италианската спортна преса посвещава водещите си заглавия на „матадора“ Меси, когото сравнява с легендарния му сънародник Диего Марадона. „Меси – матадор. Аржентинецът направи на пух и прах Реал (Мадрид) с два прекрасни гола. Моуриньо – изгонен.“ съобщава на първа страница италианският спортен ежедневник Gazzetta dello Sport. „В мач, в който Гуардиола изнесе на Моуриньо истинска футболна лекция, Меси поведе Барселона към победа в стил „Марадона“ и почти класира отбора си за финала на Шампионската лига.“ възторжено добавят италианците. „Съвършена тактика, рекордно притежание на топката и решителни смени. Лео е първата цигулка в оркестъра на Барселона. В края на мача Гуардиола дори си позволи каприза да предостаи на младия Сержи Роберто мечтан дебют за Барса на Бернабеу.“ завършва Gazzetta dello Sport. Колегите им от Corriere dello Sport определят Кристиано Роналдо като най-добрия играч в редиците на Реал (Мадрид). Като най-слабо представил се мадридист пък виждат Пепе, „чието абсурдно нарушение коства на Реал твърде много“. В Германия отбелязват безсилието на Реал (Мадрид) Немската преса единодушно определя Меси като „гений на световния футбол“ и добавя, че „Реал (Мадрид) изпусна нервите си в снощния мач“. „Още веднъж и още веднъж Меси“ гласи водещото заглавие на Bild, според който „в продължение на 76 минути в битката на гигантите между Барселона и Реал (Мадрид) вместо магия имаше сблъсъци, докато Меси не реши сам мача с два гениални проблясъка. Лео е просто безценен.“ Немците оценяват представянето на своя сънародник Волфганг Щарк като отлично в мач, видян от тях като „90-минутен стрес тест за рефера.“ Русия възкачва Меси на футболния Олимп „Двубоят между Барселона и Реал (Мадрид) бе решен с два фантастични гола на Лионел Меси, който с гениалната си игра превърна Класикото в МЕСИко.“ пише ежедневникът Sport Express. „С изгонването на Пепе започна битка на характерите, която Реал (Мадрид) загуби още в самото й начало. Подкрепян от публиката си, Кралският клуб е способен да се справи с всеки отбор, дори с 10 души на терена, но снощи това бе невъзможно срещу Барса, която, помирисала кръв, преследва докрай жертвата си, водена от гениалния Меси.“ добавят руснаците. Според Sport Express снощният мач е сложил окончателно край на спора относно това кой е най-добрият футболист в света – Лео или Кристиано Роналдо. „В 87-та минута Меси получи топката в средата на терена, преодоля четирима противници във фантастичен пробив и отбеляза втория гол, който сложи точка на този дебат. Лео е най-добрият!“ Пресата на Острова предупреждава Фъргюсън за това, което може да го сполети „Вълшебният Меси сбъдна най-лошия кошмар на Алекс Фъргюсън.“ единодушни са медиите в Обединеното кралство, според които шансовете Барселона и Манчестър Юнайтед да се срещнат на финала на Уембли са много големи. „Виж кой идва, Фърги.“ гласи закачливо заглавие в днешния брой на The Sun. Франция – на колене пред Меси. Критики към Моуриньо „Дяволите и Меси(ята)“ гласи водещото заглавие на L’Equipe. „С гения си Меси придаде блясък на един саботиран от прекалено твърдата и страхлива игра на Реал (Мадрид) мач.“ заявяват французите, според които Реал (Мадрид) е рухнал след червения картон на Пепе, определен от тях като „логичен“. Според ежедневника, „Футболен мач нямаше, но напрежение – да. Реал (Мадрид) показа по-малко амбиция в сравнение с финала на Copa del Rey.“ Le Parisien: „Меси – единствен светъл лъч в мрака. Привържениците на Моуриньо без съмнение ще се изкажат ласкаво за методите му за противодействие на несравнимия атакуващ стил на Барса, но действия като това да се остави тревата малко по-висока от обичайното, за да се попречи на противника, не правят чест на този, стоящ зад тях. Футболът не бива да толерира подобни крайни методи. Идната седмица на Реал (Мадрид) ще му се наложи отново да учи как се спряга глаголът „играя“.“ Le Figaro: „Меси избухна, за да извади от безличността един до този момент посредстен мач и да се разправи собственоръчно с минималистичния подход на Моуриньо, чийто единствен шанс за успех бе в това да руши играта на каталунците. Португалецът обаче не си даваше сметка, че тласка отбора си към саморазрушение с прекалената агресивност, която изискваше от своите играчи. “ Нещо да кажеш, пичага?

izrodonomiks
29.04.2011 14:37

LiverpoolFen20 кво са преебали Моу... Съдията го прееба.СЪДИЯТА БАРСА извинявай.

LiverpoolFen20
29.04.2011 14:57

Винаги съдията е виновен на Реал затова ,че падат . Ще цитирам нещо от правилника на фифа : If the action is made with obvious risk of injury, the referee should caution the player “Using excessive force” means that the player has far exceeded the necessary use of force and is in danger of injuring his opponent. • A player who uses excessive force must be sent off. Айде сега ми кажи с какво преебаха моу бе да му се не види ?!

Divaka_Ivaka
29.04.2011 14:30

аве паля4по ВЕНГЕР иди си оправи своя отбор 4е ставаш досаден постояно коментирва хорските ма4ове гледаи за своите ввее паля4о смешник отбор падаш от БОЛТОН мале мале дане говоря

aa1
29.04.2011 21:42

По-добре от Болтън отколкото от Спортинг Хихон у дома, по-добре от Болтън отколкото 5:0 от кръвния враг, по-добре от Болтън отколкото от кръвния враг с 2:6 У ДОМА, по-добре от Болтън отколкото у дома срещу кръвния враг да излезеш без нападател и още много, много ''по-добре'' има.Венгер не е прав да говори за Моуриньо така, защото Моу вече с всеки свой отбор спокойно може да каже, че го режат мощно съдиите в мачовете си срещу Барселона.

LiverpoolFen20
29.04.2011 14:34

Всеки отбор пада . Не е възможно отбор да не падне през сезона (макар Арсенал да го направиха) ,но пък ти си гледай Реал Мадрид ,защото и те не са цвете за мирисане. Сегашните футболисти на Реал срамят иначе толкова великия клуб . Треньора е палячо ,който може да спечели един трофей за сметка на футбола . От играчите изключвам само Касияс и Рамос

izrodonomiks
29.04.2011 13:45

LiverpoolFen20 Сигурно нямаше симулации от страна на барса АХХАХА.Боже!

Americano
29.04.2011 15:08

Пичага, има един израз, който изполвате вие в защита на Моу. ЦЕЛТА ОПРАВДАВА СРЕДСТВАТА - Срещу мръсната игра на Моу, не постригване на тревата, не поливане на тревата, указания към играчите си да играят на ръба на нарушението, да ритат, рушат и накъсват играта на Барса. Гуардиола реши да влезе в стила на Моу и му отговори с мръсни симулаций. Барса спечели с 0:2 и както се казва ЦЕЛТА ОПРАВДАВА СРЕДСТВАТА.

LiverpoolFen20
29.04.2011 14:32

Спор няма , симулации имаше ,но какво от това ?! Барса би с 2:0 ,а Реал ще гледат финала по телевизията. Ето ,че Барса намери начин да преебе Моу . Този червен картон бе напълно заслужен макар да нямаше докосване. Мисля,че и Алвеш трябваше да последва Пепе ,но все тая

LiverpoolFen20
29.04.2011 12:38

Поне 1 изказване на Венгер да е вярно ... А колкото до Моуриньо : Що не си гледа работата и да спечели една ШЛ с футбол ,а не с късмет и 10 човека в защита. Защо не мрънкаше от съдии когато спечели ШЛ и то и двата пъти ?! Срещу Барса миналата година признаха гол от засада ,която се виждаше и по телевизора ,а пък какво остава за съдиите . Защо не мрънкаше когато отмениха чист гол на МЮ мисля че 2004 година и така Порто се класира напред иначе МЮ се класираше ?! Защо не мрънкаше когато дадоха измислен червен картон за Депортиво Ла Коруня ... Защото само картона ги спаси тогава ... Защо не мрънкаше тогава за бога?! Значи може да мрънка когато е ощетен ,но въобще не гледа колко пъти през годините Моуриньо е бил подпрян от съдиите.

vik0_92_
29.04.2011 12:32

Абе тия са си смешници.1-во Венгер какво реве сега като и тои поще срещу сьдията срещу барселона.2-И срещу Челси преди и сега срещу арсенал и реал такива отсьждания имаше кадето и в Бьлгария не сме ги виждали още.Тоя алвеш така са превива сеедно кракьт му е откьснат крака.Филмаджии големи за тва ще ги намразат яко че са прават на интересни. *party**cards*

izrodonomiks
29.04.2011 12:09

kolio_vg Арсенал ли ще издрусат РМ бе АХаххаа.Ебати смешника си.Барса колкото и да са ми антипатични ако не беше съдията Арсенал нямаше да си тръгнат 1-мач победители.

Invitroooooo
29.04.2011 14:32

Той вече бе фактор в първия двубой,а втория няма значение вече.....

Fabregas_boy
29.04.2011 14:17

Случвало се е,и то не чак толкова назад в историята та недей да иронизираш много.А колкото до съдията-да,направи спорно отсъждане в 1-ия мач,но Бусака може да покаже картони на Абидал(същото налитане като на Перси срещу Алвеш за 1-ия жълт) и Педро(сигурно безброй опити и симулации да си спечели дузпа),вместо да дава 2-ри жълт,за нещо на което съдиите почти не обръщат внимание.Хайде успех в ШЛ и дано съдията не е фактор в реванша ви с Барселона!*thumb_up*

zizinho
29.04.2011 11:17

Венгер няма ли да се научи да си гледа отбора!?!?!?Той колко рева за картона на Ван Перси...дори беше казал, че с 11 човека не терена щели да продължат напред...

peshotar
29.04.2011 17:14

Ха ти си много тъп бе.Аз поне видях Италиански,френски и английски вестник.Ама те вярно че тия са квартали на Мадрид....тъпак

Americano
29.04.2011 14:56

Какво ми постваш мадридските вестници какво са казали бе палячо. Нали от там тръгва цялата омраза срещу Барса. Моу казва нещо и слугите(Мадридските вестници) пускат в публичното пространство. То не бяха допинги, календари, атмосферното налягане и всякакви др. глупости. Нещастното хейтърче, намерило и то какво да поства *joking*

BornToHate
29.04.2011 11:55

Тия хорица друго мислят. Ама пък те какво ли разбират от футбол? The world press coincides in deeming the red card Pepe saw against Barcelona as unfair and decisive in the outcome of the game. Pete Jenson, The Independent (UK) "Pepe was shown a red card for a challenge on Dani Alves after the break with the theatrical reaction to the foul ensuring the card was red and not yellow, as it should have been." Daily Mirror (UK) "Real defender Pepe went on 62 minutes for a studs-up challenge on Dani Alves. It was a yellow card at worst. But the Barcelona players surrounded Stark like a pack of wolves to demand action. The official panicked and produced red." Jacopo Gerna, Gazzeta dello Sport (Italy) "Harsh send-off. Without Pepe's questionable red card on the 61-minute mark the match couldn't have ended the way it did." L'Equipe (France) "In a match plagued by errors and confrontations, the most noteworthy was Pepe's send-off." Marca (Spain) "An excessive red card for Pepe left Real Madrid with ten men a fourth time against Barcelona." AS (Spain) "Stark's mistake was to call a red card when it should have been yellow, but his greatest sin was to deprive us of football." El Mundo (Spain) "Once again, Real Madrid ended the match with ten men against Barcelona following Pepe's challenge on Alves, interpreted by the referee as violent when a yellow card would have probably sufficed." ABC (Spain) "Stark arrived and made a mess of things by booking Pepe with a red card when it should have been yellow at worst. He killed the tie with one blow. He destroyed Real Madrid and gave wings to a Barcelona side that had begun to give way." La Gaceta (Spain) "Germany's worst referee unfairly sent Pepe off and killed the semifinals." El Pais (Spain) "Pepe tackled Alves on the right leg. The red card could have been yellow, but referee Wolfgang Stark sent the Madridista off."

sasedq
29.04.2011 11:53

Еми да с 11 можеше и да продължат но играча му беше изгонен напълно закономерно.

kolio_vg
29.04.2011 11:07

И Премиершип е печелил Венгер,ми срещу Барса играха хубаво първия мач izrodonomiks,така че не ми говорете,има малък шанс в последните години срещу Барса да играе,яд ме е че не се паднахте Реалчета с тях да ви издрусат яко

izrodonomiks
29.04.2011 10:59

kolio_vg Арсенал играят приличен и хубав с/у бирмингам,Стоук сити и тези видяхме го Арсенал с/у Манчо и др топ отбори в Англия :С

rusev11
29.04.2011 10:48

Значи никой не чете какво точно е казал.Той признава че има грешни отсъждания в полза на Барса и на Пепе и на Перси,но казва че това е неволно и не вярва да е умишленно !!!

BornToHate
29.04.2011 09:53

Кажи ми едно отличие спечелено от Венгер?

gaitaneca
29.04.2011 10:50

кога ги е спечелил аз от 2004,2005 не си спомням да са печелили не6то бе не може да има6 голяма уста когати и ти си пострадал от съдийско ре6ение то4но сре6ту барселона за6тото и неговия отбор не атакува6е толкова много

nom3rcy
29.04.2011 10:39

Купа на Англия, ФА Къп и т.н

kolio_vg
29.04.2011 09:52

Но Венгер кара и прави момчетата да играят приличен и красив футбол,не като Моу грозен и груб,Венгер е изкарал много таланти,а Моу кой е открил,кажете ми 1 юноша открит от Жозето.

th3_shadow
29.04.2011 09:51

абе тоя какво говори бе*angry* до вчера казваше че червения картон на Перси е измислен и съдиите подкрепят барса сега друго говори

BornToHate
29.04.2011 09:31

Венгер винаги е бил и винаги ще си остане една голяма ПУ*КА. Затова вече N години нищичко не е видял, а и се съмнявам изобщо нещо да види.

respect_kn
29.04.2011 08:52

Тоя венгер никой не го е питал ! Да си гледа Арсенал, а не да се бърка на Мо ! Защото незнам кой от двата треньори е печелил повече титли в последните 3 - 4 години ! И всички видяха, актьорската игра на БАРСА ! *wink*

apf
29.04.2011 08:45

Този паничка няма ли си? То за купа е ясно..