УЕФА подгони "хулиганите" от Ел Класико

19:48
УЕФА подгони "хулиганите" от Ел Класико
УЕФА започна дисциплинарно разследване срещу треньора на Реал Мадрид Жозе Моуриньо след "непристойните му коментари" на пресконференцията след загубата с 0:2 от Барселона в Шампионската лига.

От европейската централа не уточниха какви са точно обвиненията срещу португалеца, който заяви, че УЕФА от три години помага на Барселона. Дисциплинарният комитет на централата ще изслуша случая на 6 май. Моуриньо ще бъде разследван и за коментарите си към реферите в самия мач.

Португалецът нападна съдиите след червения картон на Пепе и малко след това също като играча си бе изгонен от резервната скамейка. УЕФА ще разгледа и "хвърлянето на различни предмети от публиката, навлизането на терена на фенове и червения картон на Пепе".

Барселона обаче няма да се отърват леко - техният вратар Хосе Пинто, който също бе изгонен с червен картон от резервната скамейка", също е обект на разследване.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

KrisPK
30.04.2011 10:54

RSA92 остави го тоя селякано (Americano) да сънува и бълнуча ча барса струват като отбор/личности аз не сам нито за един от двата отбора но това което направи бърселона всичко го видяхме и беше гнусно подигравка с футбола гонят 1 от реал и нормално гнома гей вкара два гола ...

KrisPK
30.04.2011 10:51

оффф айде де кой ще бане Americano спамера *evil**stop*

RSA92
30.04.2011 01:04

Е виж се колко си смешен като нямаш какво да кажеш започваш с личностни нападки обаче не знам дали ще ми приказваш така като ме видиш на живо.. Такива многознайковци като тебе на спаринг по тренировките ги карам да си плюят бъбреците и им спирам въздуха по няколко пъти профилактично с май гери,така че въобще не ми се надъхвай.. С тебе няма споря мислех,че ще разбереш,защото по едно време пишеше смислени коментари ама тъй е видяхме ви, цял свят видя какво направи немския педал,който сигурно складира малкия пишок на Меси в гъза си,а и между другото не съм чувал,че Меси има приятелка да не би да е гей нещо!?

Divaka_Ivaka
30.04.2011 00:16

RSA92: 29 април 2011 [19:09]евала братле мн хубаво са исказа абсолутно правилни думи браво натеб а за американо само мога да кажа жалак 4овек ништо друго

KrisPK
29.04.2011 22:44

Айде бегай американо достатъчно глупости чухме от теб. НИщо не може да оправдае барцелона те просто показаха истинското си лице и заслужават на свой терен да останат с 10 човека та да го видиме тогава

Americano
29.04.2011 19:57

Голям си тарикат бе мишок. Като подпират Моу всичко е нормално и съдията на момента е трябвало да отсъди. За Барса е различно, а? Червения картон е незаслужен, Уефа, Фифа всички подпират Барса, а? Егати мишока си. Виж колко си безмислен и абсурден, за Моу няма лошо нека го подпират, а?? Уби ме бе мишок.*joking*

RSA92
29.04.2011 19:09

Пич не разбираш какво искам да ти кажа това са единични случаи, в които съдията трябва да реши на момента,а точно съдиите не правят реверанси на Моу повярвай ми, можеш да питаш тея от испанското освен Ундиано Майенко той долу-горе свири.. И рамото,което удрят на Барса е прекалено явно.. симулацията на Педро няма картон, Дани Алвеш игра изключително грубо и странно как получи картон.. Както и да е не иска да се повтарям това са малки неща,които всеки от нас забелязва нима не ти е странно,че повечето отсъждания са в полза на Барса !? Какво играят най-чистия футбол ли ? Как по-точно когато пресират пред чуждото наказателно искам да ми кажеш колко фалове правят и Алвеш как играе всеки мач.. А за ситуацията червения картон да сме наясно някой се обажда за правилника според правилника Алвеш трябваше да е пътник още 30 минута пич.. Рамос втори фал нетолкова груб веднага му се вдига картона е добре няма проблеми щом съдиите са решили Барса да вземат ШЛ защо мъчат и другите отбори ако всеки път ще е така догодина да не се играе направо.. И видяхте снощи какви циркове правеха футболистите ви нали !?

Americano
29.04.2011 20:08

(Симулациите на Барса - Целта оправдава средствата). Така вие оправдавате Моу, за страхливата и грозна игра на Реал . Сега как е?

Americano
29.04.2011 20:03

Кажи за Марсело, който стъпи на Педро съвсем умишлено? Кажи за Арбелоа, който стъпи върху Вия, съвсем умишлено? Кажи за Адебайор, който бие юмрук на Бускетс? Защо пропускаш тези работи бе мишок? Кажи за Ди мария, който след симулация предизвика жълт картон за Алвеш? Кажи това бе мишок? Или няма нищо щом е срещу Барса е ок. Егати безмислените мишоци.

Americano
29.04.2011 19:58

Съдиите спечелиха и двете титли на Моу. И не немога да ти повярвам, че съдиите не правят реверанс към Моу. Защото всичко говори, че явно правят и то голям.

teenage_head
29.04.2011 15:34

А защо умниците от Уефа не вземат веднъж да си разследват тъпите съдии? Този фен на Меси примерно, ако беше мъж на място, щеше да остави Барса с 7-8 човека и още 3-4ма с жълти картони, само заради симулациите им, но не! Странно как на Барса не са им давали нито един картон за симулации, а примерно Алвеш то прави в почти всеки мач.

RSA92
29.04.2011 13:53

до Americano Да обясним за тебе каква е ролята на треньора тя е да изготвя подходящата тактика за всеки различен опонент в зависимост от стила на игра и силните им страни. Моу е изключителен тактик спор няма да сме наясно.. !! Реал излизат толкова дефанзивно само срещу Барса или не си гледал много мачове на Реал !? Задай си елементарния въпрос защо ли ? Ако не можеш да си отговориш спри с тъпи коментари от сорта ама туй футбол ли е целта оправдава средствата пич,а тази цел си я бива.. Не може да се надиграваш с Барса не и с такава ялова защита и толкова тромави вътрешни халфове признавам изключителен е и Шаби Алонсо И Кедира е голям талант,но в сравнение с Иниеста и Шави са доста бавни, така че ни спести ограниченото,пристрастно и компетентно мнение.. човек

RSA92
29.04.2011 13:47

Барса атакуват масирано и с много пасове,а силата на Реал е в бързината и директността и Моу го мразите,защото е единствения човек, който ви казва истината и знае как да ви спре..

RSA92
29.04.2011 13:46

Моу е виновен,че казва истината ли ? Да ви припомня няколко случки неотсъдената чиста дузпа за Челси последния път когато Барса спечелиха ШЛ.. Тази година червения картон на Перси,а сега на Пепе и не знам защо още твърдите,че беше заслужен не гледахте ли клипчето, в което Пепе играе с топката и не докосва Алвеш.. И за подлагане пред чуждото наказателно поле директен червен... 1. Съдията миналата година иска тениската на Меси т.е според правилата на УЕФА за проявено пристрастие не може в абсолютно никакъв случай да свири мач на Барса.. 2. Ако беше португалеца щеше да свири като трябва, защото щеше да бъде поставен под голямо напрежение и не би рискувал да си провали кариерата.. 3. Алвеш колко пъти спъна Ди Мария,а чак на петото получи картон. И така добри сте, но трябва ли все съдиите да ви помагат и как допускат грешки все във ваша полза не мога да разбера.. Един път завършихме мача с 11 човека и ви бихме за купата на краля,така че не сте непобедими видяхме какво правеше Меси докато Пепе беше на терена и срещу него ли играеше грубо ? Ами Масчерано балтата да не би да прелива от техника или Бускец, който хвана за врата футболист на Реал първото полувреме и пак остана незабелязано,а за тактиката не може да излезеш да се надиграваш с Барса...

Americano
29.04.2011 15:43

Да ти припомня на теб няколко случки от спечелините от Моу две ШЛ. С Порто, гонят незаслужено Андраде за симулация на Деко. Порто върви напред. С МЮ отменят чист гол на Скоулс. Порто продължава напред. С Интер, несвирена чиста дузпа за Челси и Интер продължава напред. Срещу Барса, Гол от засада и отменен гол на Боян. Интер е на финал. Срещу Байерн на финала. Майкон, явна игра с ръка, няма дузпа. Интер шампион. Това ли е честния, Моу?

izrodonomiks
29.04.2011 13:39

BornToHate: 29 април 2011 [02:22] #33

До коментар [#31] от Americano:

Супер е. Реал играе защитно и затова е критикуван много. Барселона прави циркове. Какво трябва да последва? Виж го пак ако случайно си позабравил. www.youtube.com/watch


За ония паляча Алвеш дори ме е срам да говоря. АХАХХАХАХ браво мен ЦИРКАДЖИИ>

gaitaneca
29.04.2011 10:58

До коментар [@comment 730533] от [@user Americano]:

ДА РУ6И6 ИГРАТА ТОВА СЕ КАЗВА ДЕФАНЗИВЕН ФУТБОЛ СТИГА СИ чЕЛ из интернет какво пи6е а си изгради собствен стил като та натискат да не мисли6 4е 6те излиза6 със 5 нападателя ?

BornToHate
29.04.2011 02:38

Мне. Мерси. По коментарите ти мога да заключа, че си грозен, пъпчив и миризлив. Бих ти хвърлил един бои и нищо повече. Съжалявам. Мерси все пак за предложението.

cianin
29.04.2011 06:57

много си ми смешен ти братле *joking**joking**joking* супер елементарното пишлеме си *joking**joking*

BornToHate
29.04.2011 02:30

Да ама целта е да си играе футбол. Не да се подиграват с хоратя по цял свят.

Americano
29.04.2011 02:33

А вие играхте футбол? Не съм забелязал. Извинявай, че съм некомпетентен. Да рушиш играта и да седиш в собстената си половина цял мач, според теб е футбол, така ли?

BornToHate
29.04.2011 02:24

Абе тъпир. Захапи си носа и недеи се занимава с нещо което ти е толкова далечно като футбола.

valkodav
29.04.2011 02:24

До коментар [@comment 730506] от [@user Americano]:

до сега подозирах че си брутален недорасл селянин ама след последните ти няколко коментара вече съм сигурен няма смисал да се говори с тебе ти си като кон с капаци като тия дето ти дърпат каруцата *wink*

BornToHate
29.04.2011 02:23

Така като ти гледам снимката ми ставя ясно,че ти май обичаш да ти го лапат.

valkodav
29.04.2011 02:13

А и какво е целял Моу само тои знае в началото на второто полувреме пусна Адебаиор каза че е смятал да пусне и Кака на мястото на Ласана ами ако е целял Симулантите да си направят своите 100000 паса в тяхната половина на терена да се изморят и от 70-90мин Реал да ги намъкнат в наказателното им поле и да им сринат мотора???? Няма как да го разберем защото както винаги съдята като видя че тия лаинари зеха да издишат (защото ако не забеляза 5мн преди червения картон симулантите неможеха да изнесат топката на повече от 40м от гол линията си) взе мача в свои раце а това дето казвате че Адебаиор налитал с юмруци ако аз бях на терена и тоя съдя свирише така щях да убия някои гарантирам!

BornToHate
29.04.2011 02:05

3 думи. Целта оправдава средствата.

Americano
29.04.2011 02:27

Реал ритат като магарета два мача пред погледа на Мадридските съдии. Третия мач Барса ги изигра червен за Пепе, жълт за Рамос резултат 0:2 ЦЕЛТА ОПРАВДАВА СРЕДСТВАТА.

BornToHate
29.04.2011 02:22

Супер е. Реал играе защитно и затова е критикуван много. Барселона прави циркове. Какво трябва да последва? Виж го пак ако случайно си позабравил. [@link http://www.youtube.com/watch?v=ygmGIFz_EP0&feature=player_embedded] За ония паляча Алвеш дори ме е срам да говоря.

Americano
29.04.2011 02:20

Симулацийте на Барса(Целта оправдава средствата) Така как е?

BornToHate
29.04.2011 01:44

Това ли е голямата Барселона? Пълни авантаджии.

alternativen
29.04.2011 01:51

На собствения си стадион, пред 85 000 фенове, излизаш без нападател и с 10 човека в защита срещу отбор, който си победил само няколко дена преди това с заповед от треньора да не преминаваш центъра и да играеш грубо - защо не коментираш това? Това ли е "великият" Реал? ...по-скоро е ГРАНДИОЗНИЯТ ПРОВАЛ!

Borkos
29.04.2011 01:17

по същата логика,трябва да треснат едно наканио и на Пеп,заради псувнята преди мача!

Americano
29.04.2011 01:11

Да го наказват, ревльото. Както е в Англия. Фърги за минималлни критики отнесе 4 или 5 мача не съм сигурен, Руни за псуване отнесе 2 мача. Респект трябва да има.

valkodav
29.04.2011 02:05

да правси респект трябва да има на фудбулист на Арсена за симулация в шампионската лига срещу селтик помниш ли какво беше наказанието????? Я сега да видим дали ще последва същото наказание за 7 от 11те на Симарса!

alternativen
29.04.2011 01:04

Хмм, имал си нещо друго в предвид и аз се заблудих, защото и на Бернабеу имаше по 1 гол за 2-та отбора...

alternativen
29.04.2011 00:26

Дано да го накажат или по-добре да му се изсерат в устата най-накрая на това португалско лайно, че да я запуши поне за малко. За толкова кратко време стана най-противния, омразния и жалкия треньор във футбола за всички времена, а Реал стана толкова смешен и жалък, че дори няма какво да се коментира - "великият" Провал излиза на Сантяго Бернабеу без нападатели и с 10 човека в защита - направо феноменално. И вместо да вкарва хора, коит омогат да покажат красотата на тази игра като Бензема, Игуаин, Кака и т.н. те излизат с дървосекачи и катъри като Пепе, Рамос, Адебайор, Роналдо и т.н. - има ли изобщо смисъл да се коментира!
НЕ на Моуриньо, НЕ на антифутбола, НЕ на грозния и дърварски Провал *stop*

Americano
29.04.2011 02:18

Головата разлика Барса - Реал за първенството от този сезон е 6:1 айде сега говори нещастен, изстрадал хейтър.

BornToHate
29.04.2011 01:43

Мача за шампионата - 90мин. Финала за купата - 120мин. 1/2 финала - 60мин.( преди този престъпник Щарк да реши да вземе нещата в свои ръце). 270 минути Барселона вкара един единствен гол( на Бернабеу за първенството ) и то Албиол получи червен картон, а Барселона вкара гола си от Дузпа.

alternativen
29.04.2011 01:00

Извинявай, но за 270 игрови минути(предполагам имаш предвид 3-те мача - мача на Бернабеу за първенството, финала за Купата и полуфинала от снощи) Реал допуснаха 2 гола(ако не се лъжа Меси ви вкара 2 на полуфинала), докато вие за 3-те мача не вкарахте нито един гол(гола на Роналдо беше в продълженията *wink* ), така че...

BornToHate
29.04.2011 00:55

Абе прав си да ти кажа. Вярно е че играхме с 10 човека. Моу е страхливец. Само да те питам нещо. Припомни ми моля те кой друг треньор допусна един единствен гол срещу "голямата" Барселона за 270 игрови минути. И нека само да отбележим, че този гол бе когато Реал отново бе с 10 човека на Терена а самия гол падна от дузпа.

izrodonomiks
28.04.2011 22:52

sasedq аре не ми говори само после че Роналдо е симулант.Виж ги тия ...Тактика ми било АХХЕХЕАХАХЕХЕА а вярваш ли?СИ АХЕХА

hausk
28.04.2011 22:50

Реал и Жозелиньо да се подготвят за още един разгром на Но Камп.Дори този път с 12 играча да бъдите няма да се отарвете от поразителния резултат,който Ви очаква

BornToHate
29.04.2011 00:53

Мда. Би било редно да сме с 12 играчи. Та Барселона винаги са със по 12 играчи, само дето единия играе само със свирка в уста.

cr9naldo
28.04.2011 22:34

Е как няма да се ядоса Моуриньо при положение, че барцелона ги подкрепят нон стоп?!Никъв червен картон на Алвеш незнам колко жълти му спестиха ..

trancee
28.04.2011 22:02

Страхотно "Ел Класико". Всички се надяваме да видим в тези четири мача, наистина едно зрелище на футбола "титаните един срещу друг", а ние гледаме пълни сцени. На едните съдиите им били виновни, на други червения картон, пълни комплексари. В 3-те от 4-те мача, двата отбора, смело мога да кажа, че не показаха играта си. Дано станем свидетели на един добър мач на "Камп Ноу", без червени картони, без обиждане на съдии, без симулации, без разправии. Успех!

brillante_297
28.04.2011 21:42

Тия нормални ли са, ще разследват човек, който казва, каквото мисли, а това очевидно е истина. Това абсолютно не е честно, както и снощния резултат- пълен фарс, лъжа. Резултатът въобще не показва възможностите на Реал, заради подкупния фен на Меси, дето беше съдя.

Sardukar
28.04.2011 20:39

абе хора, няма ли наказания за симуалциите във футбола???Ясно е, че по-грубата игра не се толерира, но кво правим със симулациите??? ДО като не накажат, тези изроди ще я карат все така! Много ми е интересно, как някои баща, фен на Барса, обяснява на малкия си син симулациите на играчите на Барас??? "Ето моито момче, тва е Барса те имат 72% владеене на топка и са си подали 50000000 пъти! Тва, че симулират е щото много ги ритат"! СМЕШНА РАБОТА!!! ФУТБОЛА Е МЪЖКА ИГРА, а не ТЕАТЪР!!!

shog0
28.04.2011 23:06

дай като е мъжка игра да играят всички като конете Пепе, Рамос и Карвальо а!?

DuFkaTa
28.04.2011 21:50

"Невероятна тактика на гуардиола изнерви реал на собствения му стадион"*lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol*

deivis
28.04.2011 21:39

и ти ще си останеш сиромах и живота продължава

sasedq
28.04.2011 21:37

ААА а когато симулират срещу барса е добре а иначе е зле така ли. Много се радвам че барселона симулираха при най малкото и съм сигурен че това няма да се повтори.Просто смешниците роналдо и моуриньо разбраха за какво става въпрос.Невероятна тактика на гуардиола изнерви реал на собствения му стадион и ги изгаври напълно.0:2 пепе рамос и моуриньо аут за реванша който е на камп ноу . Какво по хубаво от това и каквото и да говорите барселона са с солиден аванс и гледат към финала а вие ще лаете лаете и нищо няма да се промени.По добрия отбор победи тва е

KrisPK
28.04.2011 20:27

дивака аз съм съгласен със теб.Уефа по добре да вземе да прегледа малко записи на барса полуфиналите и тогава да правят реследване срещу жузе... Пълна порнографя аз не знам как фифа позволява да стават текива скандални неща и какво чакат без да се намесват.Нещо в евро футбола (ШЛ) Нее наред и е време за промяна !

Divaka_Ivaka
28.04.2011 20:13

трябва да сложат нов 6еф на уефа ами даси гледат работата мафия 4иста мафия на гуардиола приказките 4е викаше шибан тва онова ха духаи фифа уефа педали

KrisPK
28.04.2011 20:12

+1 borislavpetkov уефа в днешно време е пълна пародия кой тренер няма да беснее срещу очевидния преселен червен картон и то в толкова важен мач

KrisPK
28.04.2011 20:03

хахаха уефа мафия трябва да бъде раследване не жузе