Матеус отива при Тунчев и Генков

11:34
Матеус отива при Тунчев и Генков
Националният селекционер на България Лотар Матеус планира пътуване до Англия, за да гледа Александър Тунчев. Защитникът се върна в игра след двегодишно ходене по мъките с лечение на серия контузии, съобщава "Труд". Бившият бранител на ЦСКА и националния влезе в 89-ата минута за Лестър при 4:2 срещу “Уотфорд” в Чемпиъншип.

Матеус стяга куфара да види в каква форма е Тунчев и дали заслужава покана за евроквалификацията срещу Черна гора на 4 юни в Подгорица. Но ако Лестър стигне финалния плейоф за влизане във Висшата лига на 30 май, защитникът ще закъснее за планирания от 29 май подготвителен лагер в Корсика.

Националният селекционер ще ходи и в Полша за Цветан Генков, който демонстрира силна форма с екипа на Висла Краков. А в почивния за народа дълъг уикенд от 6 до 8 май Матеус ще работи по българските стадиони и ще гледа няколко мача, включително дербито Левски - Литекс. На 25 май германският треньор има запазено място на финала за купата между ЦСКА и Славия, а четири дни по-късно събира националите и ще ги води с чартър в Корсика, а оттам - в Подгорица.

В момента Матеус е в Мюнхен, където дефилира с новата си любима. Тя е с бяла ламаринена рокля с голи рамене и се нарича "Мерцедес". Убийственият нов тунингован кабриолет на Е-класата AMG 63 с цена от 200 хиляди лева нагоре е конкурентът на Лилияна, Ариадне и други бивши и настоящи кандидатки за сърцето на Лотар. Той бе засечен да паркира кабриото със свален покрив и 525 к.с. под капака пред бутика на "Долче и Габана" на тузарската улица "Максимилианщрасе" в Мюнхен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация