Бербатов очаква тежък мач с Уест Бромич

14:06
Бербатов очаква тежък мач с Уест Бромич
Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов заяви, че "червените дяволи" ще трябва доста да се потрудят, за да получат пълен актив от точки от гостуването си на Уест Бромич тази вечер. Според българинът, "червените дяволи" ще трябва да покажат същата борбеност и хъс, както в мача с Болтън в миналия кръг на Висшата лига, който спечелиха с гол в последната минута.

Шампионите излязоха на първо място в класирането преди 10 дни, а Бербатов наказа Уондърърс с попадение в 90-та минута.

"Висшата лига е най-важния турнир за нас. Всички виждаме, че вече няма слаби отбори. Всеки мач е от решаващо значение, а когато играеш за Манчестър Юнайтед винаги трябва да даваш 100% от себе си, а дори и повече", коментира капитанът на България.

"Мачът с Уест Бромич ще бъде много труден, но качествата на нашия отбор ме карат да съм сигурен, че ако сме концентрирани през всичките 90 минути, ще вземем трите точки. Ако искаме да победим, трябва да сме концентрирани като в срещата с Болтън", каза още Димитър Бербатов.

Междувременно стана ясно, че капитанът на Уест Бромич Джонатан Грийнинг няма да може да вземе участие в двубоя с "червените дяволи" поради контузия, която го вади от терените за шест седмици.

Срещата ще се играе на "Дъ Хоуторнс" от 21:45 часа българско време.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Joreto78
27.01.2009 15:35

Надявам се момчетата на сър Алекс Фъргюсън да спечелят и да се затвърдят на първото място. Има само един Юнайтед - Манчестър Юнайтед

nekakav_pi4
27.01.2009 14:51

Не се изхвърляйте мача наистина ще бъде много тежък за Юнайтед и Уест Бромич у дома със сигурност ще вкара гол 1:1 или 1:2

angel_hi
27.01.2009 14:22

Хайде 95%,че Бербо ще вкара и толкова,че Манчо ще победи.Няма 100% мач.А понякога най-слабият отбор побеждава най-силният.

charpaka
27.01.2009 14:17

Айде да покажем на Уест Бромич, къде е разликата между Чъмпиъншип и Премиершип. Точен резултат 2:0 за Ман Ю. 100% Бербатов ще отбележи.