Звезда на Левски пред трансфер в отбора на Мъри

10:36
Звезда на Левски пред трансфер в отбора на Мъри
Вторият капитан на “ ЛевскиВладимир Гаджев може да премине през следващия сезон в Анортозис, който е воден от бившия национален селекционер Станимир Стоилов. Халфът на “сините” попада в плановете за лятна селекция на Мъри, който харесва много качествата на футболиста.

Настоящият треньор на Анортозис е разговарял няколко пъти със спортния директор на “Левски” Георги Иванов за намерението си да привлече Гаджев в кипърския тим, пише “Тема Спорт”. Ситуацията обаче трябва да бъде обсъдена със собственика на клуба Тодор Батков. Този въпрос ще се дискутира тази седмица на среща между Батков и Гонзо.

Иначе оферта за Гаджев още не е изпратена, но такава със сигурност ще пристигне преди края на сезона в “А” група. Сумата, която шефовете на кипърския клуб са склонни да платят за халфа на “Левски”, е в размер на 450 000 евро плюс 15% от следващ трансфер на футболиста.

Мажоритарният собственик на клуба Тодор Батков обаче едва ли ще бърза с продажбата на Владимир Гаджев, тъй като интерес към него проявява и елитен гръцки отбор.

Интересът на Стоилов към Гаджев не е изненадващ. В последната си година начело на “Левски” именно Мъри лобира за връщането на футболиста на “Герена”. Това стана през пролетта на 2008 година.

През изминалия месец се появиха информации, че Мъри иска да привлече в тима си юношата на "Левски" Янко Ангелов, както и бившите играчи на "сините" Игор Томашич и Димитър Телкийски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tenebrum
26.04.2011 13:05

хаха ква звезда е тва сукалче гаджето бииии,дето само се надува като му взимат интервю,пълен ръб е*lol*