Велев: Не знам Мирянов как измисли тази дузпа

22:35
Велев: Не знам Мирянов как измисли тази дузпа
Този съдия Мирянов не знам откъде измисли тази дузпа, даде я и с това се приключи мача, каза старши треньорът на Славия Емил Велев, след като "белите" загубиха домакинството си на Черноморец Бургас с 0:1.

"През целия мач напълно доминирахме по терена, преследваше ни уникален малшанс. Не можахме да реализираме хубавите положения, които имахме. Този съдия Мирянов не знам откъде измисли тази дузпа, даде я и с това се приключи мача. Не можахме да оползотворим преимуществото, което имаме", каза Велев след двубоя.

"Нормално е президентът да не е доволен, след като за не знам кой път не побеждаваме на собствения терен. Нещо става, вкарват ни гол и ние не можем да се върнем в мача", допълни наставникът на Славия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Crissstiano
26.04.2011 09:22

Crazy89 ти болен ли си ве? Как можеш да кажеш,че мача за купата е бил уговорен,след като изравнителния им гол за 3 на 3 падна в 91 минута,след неотсъдена засада и ако съдията си беше свършил работата Славия бяха аут! След това и на дузпи паднахме,така че в този мач не търси нищо нередно освен съдийството,а Велев след подаръците в Бургас,които им направиха може да замълчи.

Crazy89
26.04.2011 07:50

Смешник!!! Договориха се с Черноморец и ся са прай на не разбрал... По уговорен мач от Черноморец - Славия за купата нямаше!!! Сега седнал да реве след като им върнаха жеста с загуба в първенството.. Мамичката ви никога няма да стане футбол тва нашето...