Ясен: Отиваме за трите точки в Стара Загора

17:29
Ясен: Отиваме за трите точки в Стара Загора
"Утрешната среща ще бъде един голям празник. Трябва да изиграем добре този мач и да победим", заяви наставникът на Левски Ясен Петров преди гостуването на Берое.

"Да не забравяме, че Стара Загора е футболен град и аз съм убеден, че стадиона може би ще бъде пълен. Трябва да го изиграем този мач, макар и на Великден. Добре се познаваме двата тима. Берое играят хубав футбол, имат много добър треньор. Ние отиваме да играем хубав футбол, дано се получи хубава среща за окото. Отиваме за трите точки в Стара Загора", допълни специалистът.

Петров коментира и ситуацията с травмата на Гара Дембеле, която ще извади тарана от срещата с тима от Стара Загора. Той сподели: "Въпреки желание на Гара да играе в мача, ние предпочетохме да не рискуваме. Гара е много важен за нашия отбор, така че ние нямаме намерение да рискуваме неговото здраве, докато не е напълно възстановен. Останалите, които имаха леки проблеми, днес тренираха с групата, така че ще можем да разчитаме на всеки един от тях. Все пак се надяваме до другата седмицата контузията на Дембеле да отшуми".

Петров завърши с думите: "Истината е, че има достатъчно кръгове до края на сезона, в които нашия тим ще преследва всяка една грешка на конкурента. Това обаче минава и през утрешния двубой, който трябва да спечелим задължително". 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация