Бордо ще пробва да задържи \"Малкия Зидан\"

21:27
Бордо ще пробва да задържи \"Малкия Зидан\"
След като си осигури услугите на наставника Лоран Блан за още две години, ръководството на френския Бордо ще опита да задържи и полузащитника Йоан Гуркюф. "Малкия Зидан", както е известен 22-годишният футболист, е собственост на италианския гранд Милан и играе при "жирондинците" под наем до края на сезона.

Наставникът на "росонероте" Карло Анчелоти не даваше възможност на Гуркюф да се изявява за първия отбор на "Джузепе Меаца", но след блестящите изяви на футболиста в състава на Бордо, италианецът е преразгледал вижданията си. наскоро вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани заяви, че иска атакуващия полузащитник да се завърне в Милано след края на договора му с френския тим.

"За нашето бъдеще бе най-важно да осигурим подписа на треньора на отбора. Сега ще обърнем внимание и на футболистите. За всички е ясно, че Йоан Гуркюф се чувства страхотно при нас и ние ще опитаме да го задържим", заяви президентът на Бордо.

Йоан Гуркюф има клауза в договора си, според която Бордо може да плати 15 милиона евро на Милан, ако иска да задържи футболиста в своя състав. Друг е въпросът дали французите ще искат да дадат тези пари и дали самият Гуркюф ще иска да остане във Франция или да се присъедини към Милан.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация