Херо отказа да се върне в Левски

12:31
Херо отказа да се върне в Левски
Левски стигна до задънена улица в издирването на нов треньор, който да поеме отбора от лятото. Както „Меридиан Мач" информира, Ясен Петров със сигурност ще бъде сменен след края на сезона. Към днешна дата пловдивчанинът изпълнява функцията на лицензоносител на „Герена", а цялата спортно-техническа власт е в ръцете на директора Георги Иванов.

В същото време собственикът на клуба Тодор Батков издирва под дърво и камък новия треньор, който според него трябва задължително да е българин. Адвокатът първо се е свързал с Илиян Илиев, но треньорът на Берое на този етап предпочита да остане на работа в Стара Загора. Това накарало Батков да потърси бившия треньор на Левски Димитър Димитров. Херо в момента води саудитския Ал Кадисия, но със сигурност ще напусне този клуб след края на сезона. Първоначално той не отклонил офертата на Батков да се върне на „Герена".

Впоследствие обаче бургазлията разбрал за финансовите затруднения на адвоката, които ще оставят отбора без качествена селекция през лятото. Това към днешна дата отказало Херо от варианта - Левски. Батков разбрал за това преди няколко дни, когато звънял близо дузина пъти на Димитров по телефона, но треньорът не му вдигнал.

Близки до собственика на „сините" разкриха пред „Меридиан Мач", че адвокатът е силно притеснен от факта, че на този етап никой от набелязаните от него специалисти не иска да поеме Левски от лятото.

Според запознати Херо ще продължи кариерата си в Кипър, като най-вероятно ще поеме местния Олимпиакос (Никозия). Преди няколко дни Илиан Илиев отказа да поеме именно този тим и остана в Берое.
Реклама

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rosen1980
27.04.2011 18:05

хероооо които и одбор да тренирах ти си оставаш само на нафтатаааааа вземи левски и ги направи шанпиони

bradata63
24.04.2011 17:36

Христос воскресе!Не мога да се начудя кой ги измисля тези статий!Херо билотказал на Левски?!Та Херо ще води Левски и ще плаща за това комоли да откаже!И моля идиотите които говорят и пишат за Левски без уважение да си е......т п.....та м.....а!Това е отбор за овжение не за подигравка господинчовци?Нещо много се отвързахте писарушковци смотаниОмръзна ми да чета малоумните ви статии,защото изгубихте всякакво чуство за такт и уважение!Левскар съм,но за Левски И ЦЕСКА ще се изповядате и тогава ще пишете и то само с уважение?Защото колкото тези два отбора са по-добри толкова по-добър ще е Българският футбол!