Реднап: Тотнъм е готов да вземе Дрогба по всяко време

11:04
Реднап: Тотнъм е готов да вземе Дрогба по всяко време
Хари Реднап заяви, че той е готов да привлече по всяко време Дидие Дрогба, стига от Челси да се решат да продадат нападателя.

Очаква се "сините" да се разделят с 33-годишния таран през лятото, за да може в тима да се освободи повече място за изява за Фернандо Торес.

Това идва като прекрасна възможност за мениджъра на Тотнъм, който е на мнение, че Дрогба би бил страхотно ново попълнение за "шпорите".

"Всичко зависи от това дали Челси ще иска да продаде Дрогба. Ако зависи от мен, бих го взел в Тотнъм при първа възможност. Дидие е просто перфектният централен нападател. За момента обаче, той играе в Челси и не искам повече да спекулирам с бъдещето му", коментира Реднап.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vanko_chelsea
23.04.2011 13:56

Дрогба няма да напусне Челси,това са само глупости на Winnera *wink*

strong4chelsea
23.04.2011 12:55

Каква голяма грешка няма да го държим до 40 годишен трябва подмладяване и кокото по рано започне толкова по бързо ще се сработят младите момчета

Love_Berbatov
23.04.2011 12:50

По голяма тъпотия не бях чувал.Тия Челси ако го продадат ще са големи балъци!А тоя Торес кво повече пространвсто иска.Просто на пича на му върви.

simeon_1994
23.04.2011 12:46

Уважавам много това което Дрогба направи за Челси,но:
1.Отбора е прекалено стар и трябва подмладяване.За подмладяването трябват пари.Роман няма как да ги даде ,поради навлизащото правило за финансов феърплей и за да купят млади и талантливи играчи ,ще трябва да продадат някои от старите кучета(в това число и дрогба)
2.Дрогба е на 33 години вече.Няма още много сезони на най-високо ниво,и за това по добре да си вземем 10-15 милиона за него и да се сбогуваме с него по живо по здраво.
3.С продажбата на дрогба ,челси ще се освободи от товара,който представлява заплатата на котдивоареца.А колкото по-малко праи плаща клуба за заплати,толкова повече ще има за трансфери.
4.Дрогба иска да играе,а това може да се окаже трудно когато заедно с торес,дойде още някой нападетл(което със сигурност ще се случи),а намиращия се в отлична форма Стъридж се върне от Болтън.

Kalinho
23.04.2011 11:38

според мен, ако изтърват Дрогба ще е най - голямата глупост която са правили Челси. Този сезон му е по слаб заради маларията и въпреки това е най - добрия нападател на отбора.

MihailoFF
23.04.2011 11:38

Е малко ли място за изява му оставиха? Това ще е най-голямата грешка на Челси