Пеп: Срещу Осасуна искам здраво тичане

18:46
Пеп: Срещу Осасуна искам здраво тичане
Старши треньорът на Барселона Пеп Гуардиола призова своя отбор бързо "да обърне страницата" със загубата от Реал Мадрид на финала на турнира за Купата на Испания и да се съсредоточи в спечелването на трета поредна титла в Испания.

Гуардиола добави, че футболистите му трябва да се "противопоставят" на Осасуна в събота, тъй като това е "тяхна професия и отговорност".

"Ако са тъжни трябва да тичат повече и така болката ще премине", добави наставникът.

С гол на Кристиано Роналдо в продълженията Реал победи Барселона в сряда с 1:0 и спечели Купата на Краля. Това е първи трофей за "Белия балет" в турнира за Купата на Испания за последните 18 години и първа победа над Барселона, откакто Гуардиола е начело на отбора.

Барселона има 8 точки преднина пред Реал на върха в класирането на испанското първенство шест кръга преди края на сезона.

Гуардиола заяви още, че спечелването на титлата е "жизнено важно" и че отбора не трябва да губи своя атакуващ стил на игра.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LiverpoolFen20
23.04.2011 11:00

Абе какво се разправяте за този финал . Победи този, който бе по-настоятелен. Макар да симпатизирам на Барселона , атаката за гола на Роналдо бе просто уникална и ги поздравявам за успеха. Феновете на Барселона вече свикнаха ,че Барса винаги ще бие Реал ,но видяхте ,че това не е така. Надявам се да видим два интересни 1/2 финала в ШЛ . Такъв мач може да само да радва хората били те фенове на единия или другия отбор. Какво се карате незнам ? А този мач с Осасуна за Барса е протоколен и едно 3:0 ще е достатъчно. Реал обаче имат къде къде по-труден мач с Валенсия . Но Реал може и да не се напрягат толкова. 1-вото място вече за тях е мираж ,а 2-то им е сигурно. И пак казвам. Не се карайте ами се радвайте. Не вярвам друга година да видим 5 пъти за 1 сезон "Ел Класико" ... *beer*

drusalin
23.04.2011 00:42

По тъпо е да загубиш на финала ... ако ще и с 10 : 0 да паднеш що си стигнал до финал и си го загубил е ужасно унизително. Все пак за ся се вижда Месси вс Роналдо кой е по полезен *smile* как в статия си личи името на Роналдо от 1000 км не е истина само туйй се вижда дори *smile*

sasedq
22.04.2011 21:17

izrodonomiks Еми в продълженията ве палячо ако я бяха спечелили с 3 на 0 нямаше да се обеснявам ама при положение че всичко беше равностойно само касмета им помогна. Първенството е в пъти по важно от глупавата купа която е оставена за осасуна и алмериа ама ти се радваш.

izrodonomiks
22.04.2011 21:15

Без да искат са я спечелили аре тихо с оправданията смешни ставате.*joking* АХхах

sasedq
22.04.2011 20:52

8 точки добре ли са в първенството ? Без да искат спечелиха купата на краля и вече са най добрите.Реал да отстранят барса в ШЛ и тогава лай

Divaka_Ivaka
22.04.2011 19:45

хахаха ти4аите ти4аите след такава загуба сха има кавала да свирите

mario_kataluniq
22.04.2011 23:58

дивак за каква загуба говориш бе баче тва 1:0 каква е загъба е 5:0 е тва е загуба ти моето момче си полудял след такава загъюуба разсмиваш ме