Илиев: Не трябва да допускаме грешките от миналата година

16:44
Илиев: Не трябва да допускаме грешките от миналата година
"Не трябва да допускаме грешките от миналата година, трябва да сме концетрирани за мача с Левски", призова своите играчи наставникът на Берое Илиан Илиев.

Специалистът заяви на пресконференцията преди мача със "сините":
"Най-важното сега е да сме концетрирани за мача с Левски, да не допускаме грешките от миналата година, тъй като ситуациите бяха горе-долу сходни. Подведохме се като тръгнахме да се надиграваме. Гол падна рано. Оставихме празни пространства. Не може срещу всеки един отбор, особено срещу големите да оставяме празни пространства, отборът да се разкъсва, да ни хващат на контраатаки, така че ще трябва да си вземем поуки от миналата година". Наставникът допълни:

"Очаква ни сериозен двубой с Левски, знаем че те се борят за титлата. Имат още теоретични шансове. Труден мач. Особено от тази гледна точка, че е на Великден ще дойдат много хора. Ще се опитам аз и помощниците и целия щаб да успеем малко да свалим напрежението сред футболистите, ако има това. Каквото са направили досега никой не може да им го отнеме. Дори да загубим".

Илиев обяви и дали има проблеми с контузени състезатели. Той каза: "Контузен е Диан Генчев. Наказани добре, че нямаме. Веско Пенев вчера тренира леко, изпитва някакви болки. Има още три дни, надявам се да е на линия. Ваня Джаферович знаете, че пропусна малко тренировки. Тази седмица започна отново. Той има огромно желание, но след втора операция и преглед с д-р Тони Георгиев беше казано, че след първа операция на кръстни връзки може да се опиташ да влезеш на шестия месец, но след втория е препоръчително около 9 месеца да се изчака. Ваня е вече на осмия."

"Аз най-малко исках тези неща за преговорите ми да излизат по вестниците. Така стана, че излязоха. Затова с ръководството и аз трябваше да решим бързо, за да се концентрираме за мача, а не всеки ден да се занимаваме с тези неща, които се изнасят в пресата. Така че се футболистите и всички знаят, че решихме вчера да продължим с щаба с Берое. Има доста време. Надявам се да се концетрираме за мача. Нека не изпадаме в драми. Не е станало нищо необикновено, за да се решим да продължим", обясни Илиев за оставането си.

За съдията Таско Тасков, който ще свири мача със "сините", наставникът каза: "В последните мачове, които гледам на Таско Тасков мисля, че е млад съдия и върви много добре. Не фаворизирам никой. Не говорим за съдиите преди мачовете, но е от добрите млади съдии."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация