Кметът на Община Стара Загора поздрави Илиан Илиев

15:48
Кметът на Община Стара Загора поздрави Илиан Илиев
Специален поздравителен адрес от кмета на Община Стара Загора проф. Светлин Танчев бе връчен днес на треньора на ПФК Берое Илиан Илиев на редовната пресконференция в Общината.

Кметът изразява своята радост и задоволство от решението на треньора да продължи да ръководи отбора, съобщиха от Пресцентъра на Община Стара Загора. "От името на цялата старозагорска общественост и лично от свое име искам да изкажа искрена благодарност за всичко, което правите за нашия любим отбор – за всички постижение, за успехите, победите и емоциите! С работата си начело на "Берое" Вие спечелихте любовта и уважението не само на верните ни фенове, но и на целия град. Нещо, което може да се постигне само един сърцат, почтен и истински човек и забележителна личност. Всички ние Ви благодарим за всеотдайността, за мъжкото поведение и вдъхновението, с което ентусиазирате всички на стадиона под Аязмото. Благодарим Ви, че още веднъж отговорихте на нашата любов и ще продължите своята работа в Отбора на Стара Загора! Във Ваше лице "Берое" несъмнено намери още една своя легенда. От все сърце Ви пожелавам много здраве, щастливи мигове с най-близките за Вас хора, любов, късмет и много успехи! Желая Ви безброй победи на футболния терен и извън него, ползотворна работа и положителни емоции с "Берое" и зелено-белите фенове, които винаги ще бъдат с Вас и с целия отбор!" – се казва в поздравителния адрес на кмета на Община Стара Загора проф.Светлин Танчев. Илиан Илиев изведе Берое до купата на страната през миналата година и бе избран за треньор на 2010 година. Той избра да остане начело на "зелените", въпреки че имаше предложения за работа в Никозия, Кипър.

"Наставникът на "зелените" е начело на Берое от 3 февруари 2008 г. като с Берое постигна нещо невиждано в България - веднага след като влезе от "Б" група в елита спечели Купата на България по футбол. Илиев спечели симпатиите на всички феноеве на футбола не само в Стара Загора, но и в България със своя характер. В отборът остават и досегашните помощници на Илиев - Ивко Ганчев, Стойчо Драгов и Николай Георгиев. Илиан Илиев е един от най-дълго останалите на поста си наставници в последните години в България. Той е начело на Берое от 3 години и 2 месеца. Преди това за 10 месеца той също ръководи Берое, като така основната част от треньорската му работа е преминала именно под Аязмото."– припомня днес сайтът на беройци.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация