Анчелоти: Битката за титлата е отворена

08:33
Анчелоти: Битката за титлата е отворена
Шансовете ни за титлата са реални, сподели мениджърът на Челси Карло Анчелоти след снощната домакинска победа с 3:1 над Бирмингам.

"Борбата за титлата е отворена. Преди един месец нямахме толкова реални шансове да се борим за трофея и ако бяхме казали, че ще направим опит да го спечелим, тогава сигурно щяха да ни помислят за луди. Аз обаче съм научил по време на моята дългогодишна кариера, че във футбола трябва да се бориш до последния съдийски сигнал, защото всичко може да се случи. Можем да спечелим титлата в последния момент, можем и да я загубим. В момента сме щастливи, че стигнахме до втората позиция в класирането и пред нас е само Юнайтед. Ще изчакаме и ще видим какво ще се случи през последните пет мача. След това можем да кажем, дали този сезон е бил добър за нас или не", каза Анчелоти.

"Сините" се изравниха по точки с Арсенал (64) и изместиха "топчиите" от втората позиция. Лидер е Манчестър Юнайтед със 70.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bet_Lover
21.04.2011 20:02

Еми Арсенал просто нямат достатъчно характер, очаквах, че ще ги изпреварим и битката отново ще е между Юнайтед и Челси. Трудно ще ние да ви настигнем, но както ти каза преди мача срещу нас имате 3 много трудни мача, но пък от друга страна последният месец-два ние играем през 3,4 дена мачове, така че нищо не се знае! Успех Сини!

Jokoman
21.04.2011 16:02

Колкото и да не ми се иска прогнозата от преди няколко седмици ми се збъдна *sad* Не Арсенал са съперниците а Челси...В следващите 4 мача имат 3 домакинства и гостуване на "олд Трафорд" а 10 дена преди гостуването ние трябва да изиграем 3 мача,2 с Шалке и 1 с Арсенал...Дано играчите ни запазят силите си и да трионфират *smile*

almost_famous
21.04.2011 22:14

млъквай бе, млъквай, неграмотник скапан