Реднап: Можехме и да спечелим, но Шчесни ги спаси

08:21
Реднап: Можехме и да спечелим, но Шчесни ги спаси
Войчех Шчесни спаси Арсенал от загуба, коментира мениджърът на Тотнъм Хари Реднап след зрелищното равенство 3:3 между двата тима на "Уайт Харт Лейн" снощи.

"Шпорите" губеха с 1:3 до 40-а минута, но успяха да върнат две попадения и отдалечиха лондонския си съперник от титлата.

"Спомням си мача ни с Арсенал на "Емиратс", когато губехме с два чисти гола и все пак успяхме да стигнем до победата в него. Сега можеше да стане нещо подобно, но Войчек Шчесни спаси страхотни положения. След като резултатът бе равен, ние имахме невероятни положения да отбележим и да обърнем развоя на мача в наша полза, но пропуснахме чрез Модрич, Крауч и Сандро. Въпреки, че не успяхме да победим аз мисля, че това беше едно наистина невероятно дерби. И двата отбора гонеха победата, и двата отбора вкараха доста голове, така че със сигурност смея да твърдя, че мачът бе наистина много интересен", сподели Реднап.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Borkos
22.04.2011 15:42

в случая нз кой е селянина,защото ако забеляза,жалкият ви настваник през цялото време се караше с всички възможно от съдията,че чак до тези от щаба на Тотнъм.А Шчесни,наистина ви спаси,иначе поне още 2-3 голя щяхте да унтесете

rokera_henry
22.04.2011 16:32

Селско е да отправяш критики, ако си видял причина ли? Не се излагай и спри да пишеш, че картинката е жалка, не треньора ни! А това за колко "голя" щяхме да "Утнесем" направо не мисля да го коментирам, явно е колко си гледал мача и на кой отбор си фен... Аз в 1вия си пост съм казал каквото трябваше по тоя въпрос.

rokera_henry
21.04.2011 16:19

Можеше и да загубите, но Гомез ви спаси! Можеше и повече голове да отнсете, ама Перси ви прости! Така че, забрунден, зачервен селяк такъв, тихо!