Дучето: Мисля, че бяхме чути

18:15
Дучето: Мисля, че бяхме чути
Мисля, че бяхме чути, но ще повярвам, че всичко се е случило както трябва, когато бъде приет закон, който работи, каза председателят на националния фенклуб на ЦСКА Димитър Ангелов-Дучето след края на кръглата маса за футболното хулиганство.

Заседанието продължи близо пет часа, но според Дучето е било ползотворно. "Важно е да има закон, които работи и вменява отговорност. Другото е базата. Имаме ли нормални стадиони, които отговарят на изискванията, няма как да се случи нещо лошо. Незабавна работа на държавата с детско-юношеския футбол, не само на професионално, но и на масово ниво. Децата трябва да спортуват - трябва да има стадиони и игрища", каза Ангелов след края на събранието.

"Тези неща се обсъдиха, смятам, че бяхме чути, но ще повярвам, че всичко се е случило както трябва, когато бъде направена тази парламентарна комисия и бъде приет закон, който работи", допълни той. Президентът на Ботев Пловдив Марин Бакалов разкри, че са били обсъдени много варианти за подобряване на контролно-пропусквателния режим на входовете на стадионите преди началото на мачовете.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

marteto87
19.04.2011 21:41

аз съм от цска ама тоя е агресивен наркоман виждал сам ли4но как кара неговите лакеи да бият хората на ред

HaLaMadrid1902
19.04.2011 18:53

прав е , особено затова ,че децата спортуват и трябва да има повече игрища и салони*goal**beer*