Решават бъдещето на Дел Нери в края на сезона

17:51
Решават бъдещето на Дел Нери в края на сезона
Луиджи Дел Нери може и да се раздели с поста си в края на сезона, след като спортният директор на "старата госпожа" обяви, че бъдещето на наставника ще бъде разисквано през лятото.

Договорът на Алберто Дзакерони не бе удължен в края на миналия сезон, след като тима завърши седми в Серия А. Двукратните европейски шампиони обаче имат същите проблеми и през тази кампания. "Клубът ще вземе решение в края на сезона, така че всичко зависи от това, което ще свърши треньора. Ние имаме договор за две години с Дел Нери, така че ще разговаряме с него и ще обсъдим някои въпроси", заяви Бепе Марота. Той допълни: "Отборът ни няма да се спре, ще обмислим всички варианти и ще се разберем с треньора в правилния момент". Марота, освен това, каза, че много скоро Алесандро Дел Пиеро ще подпише за още един сезон, а Алберто Акуилани ще парафира за постоянно с "бианконерите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

delpiero933
19.04.2011 18:53

Най-добре да го махаме и да вземем ДОКАЗАН специалист , като Ван Гаал , който е свободен!Радващи са новините за Капитана и Акуилани! ФОРЗА ЮВЕ!