Анчелоти: Торес все някога ще се отпуши

15:00
Анчелоти: Торес все някога ще се отпуши
Рекордното попълнение на Челси и на целия британски футбол Фернандо Торес ще отбележи гол в оставащите шест кръга от шампионата, убеден е мениджърът на "сините" Карло Анчелоти.

От момента на своя трансфер на стойност 50 млн. паунда от Ливърпул през януари, Торес прекара на терена общо 871 минути за клуба си и националния отбор на Испания, без да порази нито един път противниковата врата. Това подбуди букмейкърите да предлагат ставки за това, ще вкара ли "Ел Ниньо" до края на настоящата кампания. Наставникът на Челси намекна, че би заложил за Торес, който в съботния мач срещу Уест Бромич Албиън се появи на терена 8 минути преди края, заменяйки Дидие Дрогба. "Фернандо ще вкара, задължително ще отбележи гол", категоричен бе Анчелоти. Италианецът въпреки всичко отказа да коментира дали ще пусне испанския нападател в стартовия състав на Челси за мача с Бирмингам в сряда. "Много трудно е да правиш промени в отбор, който игра толкова добре срещу Уест Бромич. Не говоря само за резултата, а за играта като цяло. Проведохме много добър мач срещу Уест Бромич", допълни Анчелоти. Той поясни, че не се предвиждат никакви специални методи или занимания за Торес в клуба.

"Работим с него, както с всички останали нападатели. Той отработва удари към вратата, отправя изстрели, но не прави нищо, което да се отличава от това, което правят другите. Мисля, че той самият много силно желае да вкара и затова не е доволен. Иска ми се да виждам своите играчи щастливи и уверени в собствените си сили, и въпреки че Фернандо преживява не най-добрия си период, аз му оказвам пълна подкрепа".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ceco26
19.04.2011 18:24

Един гол в последните кръгове ще го нахъса за новият сезон.

zizinho
19.04.2011 18:37

И аз така смятам.Всичко, от което има нужда е да вкара 1-2 гола за да спадне напрежението.Лятото трябва да направи добра подготовка с отбора и се надявам да се разиграе, защото е истинска голова машина, когато е в оптимална форма.

Addicted92
19.04.2011 16:51

Ще се отпуши .. другия сезон обаче , не и този

lampard_1234
19.04.2011 15:55

Ще се отпуши ако не го пускаш в решени мачове в 80-ата минута *angry*

georgechelsea
19.04.2011 20:19

човек колко мача го пуска титуляр и нищо неправи докато всички нападатели от Челси имат много по-голям шанс да вкарат заради него отпаднахме и от ШЛ

IvanStefanov_92
19.04.2011 15:02

дано да почне пак да вкарва има потенциал в него и то не малък !