Милен Радуканов: ЦСКА винаги е фаворит

13:59
Милен Радуканов: ЦСКА винаги е фаворит
В България ЦСКА винаги е фаворит, най-важното е да си свършим работата, каза наставникът на ЦСКА Милен Радуканов, преди отборът да замине на лагер преди двубоя с Литекс за Купата на България.

ЦСКА и Литекс се изправят в полуфинален сблъсък от Купата утре на стадион "Българска Армия" от 21:00 часа. "Подхождаме сериозно всеки мач. Този мач наистина е малко по-специален, защото играем срещу лидера в първенството. Задължително трябва да спечелим, защото това е полуфинал за Купата. За мен ще е по-специално да изведа отбора на ЦСКА на "Българска Армия". Това е мечта за много треньори. Теренът ще бъде в максимално добро състояние", сподели Радуканов. Той разкри, че все още не се знае дали бранителят Костадин Стоянов ще се възстанови за мача. "За Костадин Стоянов ще преценим на тренировката. В България ЦСКА винаги е фаворит, важното е да си свършим работата", допълни Радуканов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

SUNLOUNGER
19.04.2011 19:22

Големите разбирачи и конспиратори, които преди шампионатния мач между двата отбора предвиждаха сигурна размяна на победи, сега смениха тактиката.
Запяха друга песен.
Всъщност, ако "Литекс" загуби титлата, то ще е именно заради онзи мач в Ловеч миналата седмица, след който можеше да е затворил първенството и всичко да приключи.
Но не се случи така, както го предвиждаха големите "специалисти". Мачът се игра мъжки и дори прекалено грубо и излишно нервно.
Така че, шампионатът е все още отворен и всичко може да се случи.
Подуенската подлост обаче, никога няма спиране и сега се появиха нови теории. Нови "схеми" и нови предсказания.
Нов "световен заговор" пророкуват апологетите от "Герена".
Сякаш , някой им е виновен, че тях самите ги изритаха от турнира и освен да се опитват да омаловажават чуждия успех - друго не им остана.

Cristian0
19.04.2011 16:59

За мене в момента Литекс разполагат с по-качествените футболисти и ако мача бъде чист като сълза би трябвало Литекс да бие....От друга страна на Гришата може да му е писнало само да купува мачове и да реши и той да "продаде" тоя път *wink*

georgiew_71
19.04.2011 14:55

Аз лично много ще се изненадам ако Цецка не се класира за финала.Не ми се вярва да има феърплей.

genchooo
19.04.2011 14:23

Новия дизайн на коментарите е мн хубав. иначе Цска ще ги бият без проблем 2:0

Magik
19.04.2011 20:38

Да си пропуснал хапчетата днеска *sleep*