Любо Пенев дебне комарджиите в Литекс

11:16
Любо Пенев дебне комарджиите в Литекс
Футболистите на Литекс, след като почти сигурно ще дублират титлата си, са решили да го ударят на живот. Явно за ловчанлии забавленията на терена вече не са достатъчен източник на адреналин и те са решили да ги разнообразят.

Все по-голяма част от играчите се насочва към един от най-големите пороци на нашето съвремие - хазарта. Наставникът на Литекс Любослав Пенев, като истински детектив, е надушил това и е започнал все по-изкъсо да ги дебне, за да ги хване в крачка. До неговите уши е достигнала информация, че доста от чужденците се събират у някого от състезателите, за да играят комар до ранни зори. Често на другия ден те бивали доста изморени.

Според запознати сумите, които се залагали, не били никак малки, като в основата на организацията бил босненецът Джемал Берберович. В схемата се включвали и бразилците Тома, Винисиус, Дока, и французина Барт. Един от българските защитници също попаднал в порочния кръг. Той бил отчаян, че все по-рядко влиза в игра, като това го подтикнало да се включи в групата на комарджиите. Почти всички са заборчлели здраво на свои съотборници.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

termil
19.04.2011 11:54

ами тя титлата я купи гришата какво да правят