Мишел Платини води атаката срещу Литекс

10:10
Мишел Платини води атаката срещу Литекс
Възстановеният от контузия Мишел Платини ще започне като титуляр за ЦСКА утрешния полуфинал за Купата на България срещу Литекс, съобщава "Тема Спорт. Бразилецът се завърна на терена в събота след едномесечно лекуване на травма.

Нападателят влезе резерва срещу Славия и се представи отлично - удари греда, имаше още едно добро положение за гол. Милен Радуканов ще хвърли бразилеца в битката с Литекс, а зад него в атака най-вероятно ще бъде Спас Делев.

Резерва срещу ловчанлии пък ще остане неубедителният Александър Тонев, като неговото място по дясното крило ще заеме Маркиньос. По левия фланг непоклатим титуляр е Грегъри Нелсън, който донесе успеха срещу Славия.

В центъра на терена за ЦСКА ще излязат капитанът Тодор Янчев и Борис Галчев, който влиза в състава за сметка на Емил Гъргоров. Все още Радуканов се колебае за позициите на Маркиньос и Делев, като не е изключено бразилецът да действа зад централния нападател, а Спас да бъде изтеглен на десния фланг.

Централният защитник Костадин Стоянов отпадна от предварителната група, но за него ще се реши в последния момент след днешната тренировка, която започва в 18:00 часа на "Армията". При положение че не успее да се възстанови от контузията си, той отново ще бъде заменен от Джузепе Акуаро.

От групата за мача отпаднаха ирландският нападател Килиън Шеридън и Фабрицио Грило.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация