Махат Ясен от Левски, гонят и чужденци

09:22
Махат Ясен от Левски, гонят и чужденци
Ясен Петров си тръгва от Левски след края на сезона. Това стана ясно онази вечер, когато "сините" победиха с триста зора Черно море 1:0 на "Герена". Ясен има договор за две години, но според Георги Иванов-Гонзо оставането му е сигурно само до края на май, информира "7 дни спорт".

"Докато свърши първенството, никой няма да си ходи. Същото важи и за Ясен Петров. Каквото има да става, ще става след края на шампионата", разкри Георги Иванов.

"Сините" ще теглят шута поне на двама чужденци от зимната селекция - нескопосания белгиец Жанвион Матондо и черногореца Марко Видович.

Гонзо обвини Видович, че е играл неадекватно като ляв бек срещу Черно море. Двамата с Ясен Петров едва го изтраяха един час да им къса нервите, след това го извадиха.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

blueyellow
19.04.2011 20:43

Системни грешки в подредбата на отбора и липсата на Жо,няколко нескопосани покупки и за съжаление и тази година няма да се радваме на трофей,независимо,че наистина има много време до края на шампионата.Мисля,че имахме достойна и добра година като цяло,но единствено ни остана купата в Ларнака на приятелския турнир.Участието в Лига Европа все пак ще е някаква утеха за всички сини фенове,на които искам да пожелая весели великденски празници!*smile*

bradata63
19.04.2011 15:26

Нещо се обърка в отбора и момчетата изгубиха мотивация.Едва ли някой от ръководството иска да е така и най-вече Батков.Дано по-скоро успеят да открият ваксата и отборът да тръгне като през есента!

georgiew_71
19.04.2011 14:42

Главният виновник за слабата игра на Левски според мен не е нито в Гонзо, нито в Ясен Петров, а в Тодор Батков.Неговото задължение е да осигурява финансите за отбора, както и да поставя какви са целите на този клуб на лицата, които трябва да отговарят за това.А не да се занимава с несвойствени неща.

bradata63
19.04.2011 13:13

Който и да беше редил състава срещу Черно море се играе трудно и красива игра няма да се получи.Това някои отбори го разбраха отлично преди известно време,но никои не каза нищоза збъркана подредба!

bobo_dogg
19.04.2011 13:33

Първия полусезон играхме на Тича-даже там успяхме да играем добър футбол,защото тогава отбора беше невероятно окомплектован,и в Европа мачкахме(където можем) и първенството вървеше,а сега всичко се срина,може би от загубата от ЦЕЦА,но не това е по важното.Проблема дойде от продажбата на Жо.

bubb
19.04.2011 12:22

То нали с цел го взеха за параван на Гонжовица при първа малко по слаба форма на тима и да му посочат пътя и да си измият ръцете с него.Ама Ясен сам си е виновен като дава да му се месят и изпълнява ролята само на пресаташе...

termil
19.04.2011 11:43

докато гонзо реди отбора хубав тренъор няма да има

SUNLOUNGER
19.04.2011 09:32

Некадърникът, който трябва да се махне е Гонзо.
Ясен не е никакъв и не трябва с него да си измиват ръцете.