"Изглежда Моуриньо много го е страх от Барса, за да излиза със седем защитници"

13:22
"Изглежда Моуриньо много го е страх от Барса, за да излиза със седем защитници"
Бившият треньор на Барселона Йохан Кройф коментира, че Жозе Моуриньо се страхува от каталунците, като това ясно си е проличало от факта, че Специалния в събота е започнал със седем защитници "Ел Класико".

“Най-големият комплимент, който Моуриньо можеше да направи към Барселона, го направи със състава, който избра. Да играеш у дома със седем защитници… трябва много да те е страх,” пише Кройф в своята колонка във вестник “Ел Периодико”.

“Това си пролича и на пресконференцията. Не спря да говори за това как все Реал играе с 10 души срещу 11, за да не му се налага да обяснява, защо игра с толкова много защитници,” продължава да кове специалистът. “Моуриньо е треньор по купи, а не по футбол. Или ако предпочитате, не е футболен треньор, тъй като футболът за нас е спектакъл и забавление.”

Освен всичко друго, Кройф твърди, че Барселона би се справила отлично и с 10 души, срещу 11 от Реал Мадрид.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BornToHate
19.04.2011 21:46

Americano 1-во научаваш правилата във футбола (май е позволено да потърсиш помощ и от "чичко гугъл". 2-ро празнуваш поне 14-и рожден ден. И 3-то спираш да си измисляш кой какво говорил и за кого. Чак тогава можеш да пишеш по разни форуми и да се надяваш някой да те вземе на сериозно.

BornToHate
19.04.2011 21:43

Още един пример ще дам. Един футболист, мразен и от наши и от ваши - Луйш Фиго. Надявам се да имаш ясен спомен от времето когато той заряза Барса заради Реал. Та през първата си година с екипа на Реал на Фиго се наложи да гостува на "Камп Ноу". Предполагам се досещате как бе посрешнат той. Към него хвърчаха всякакви предмети от рода на бутилки, цигари, запалки, обувки и дори телефони. Беше нормално. В каталуния вече мразеха Фиго от дъното на душата си. Е, и в Мадрид не харесват Меси. Каква обаче е разликата между двамата. Меси целеше хората по трибуните, а Фиго целеше врата на Каталуния и вкара гол.

BornToHate
19.04.2011 21:36

messyfan "положението с Меси-непристойна проява на гения и чист жълт картон,но съдията му го спести.Но и нервите на аржентинеца не издържаха,та той беше псуван и обиждан през целия мач от "културните"зрители на Реал."

Преди два сезона когато Барса победи на Бернабеу с 2:6, а основната заслуга беше на Меси, той бе аплодиран от 80 000 човека от така наречените от теб "културни" зрители. Сега не направи нищо и напълно нормално бе нагрубяван.
Та автобуса на Реал бе посрещнат с хвърчящи яйца в Каталунската столица през есента? И Какво. Нашите трябваше да излезнат с калашников на терена ли?

messyfan
19.04.2011 13:36

До BornToHate-така,карам по ред.Абсолютна дузпа за Барселона в 25 мин.Вия финтира Касияс и последния го поваля на земята без да докосва топката.Тук положението е дузпа за Барселона и жълт а при някой по-строг съдия и червен картон за вратаря.Какво се получава-няма дузпа и естествено картон за стража на Реал.Това положение го показваха поне 7-8 пъти през първото полувреме.Така-положението за дузпата на Реал,ами Дани Алвеш стига първи до топката с чист шпагат и Марсело се подкосява като застрелян.Никаква дузпа и картон за симулация на Марсело.Нищо подобно-съдията отсъди дузпа за беззсилния Реал,защото това щеше да бъде 6-та поредна загуба за Кралския клуб в двубоите с Барса,нещо нечувано и унизително за мадридчани.Следва положението с Меси-непристойна проява на гения и чист жълт картон,но съдията му го спести.Но и нервите на аржентинеца не издържаха,та той беше псуван и обиждан през целия мач от "културните"зрители на Реал.Ето ти отговор на зададените от теб въпроси.Благодаря ти за разбирането.

BornToHate
19.04.2011 12:49

И още нещо. Защо Меси не получи картон когато изрита топката със всичка сила към трибуните.

Americano
19.04.2011 13:06

Прочети малко мненията на легенди от Реал, да видиш как критикуват Моу и ги е срам от мишкарската игра на Реал.

Americano
19.04.2011 13:03

Кога си видял за изчистване в тъч да се дава картон бе пичага. Айде стига пишете глупости ами се радвайте на подарения ви хикс. Вие вместо да си наведете главите от срам, вие оревахте света от радост, че достигнахте до хикса на вашия си стадион. Е това ако не е жалко незнам кое е*thumb_down*

BornToHate
19.04.2011 12:48

messyfan 1-во ти нище не знаеш за нас за да ни наричаш "нискоразрядните фенчета на Реал"! 2-ро искам да те питам нещо. Ти казваш "Барса беше ощетена на два пъти с активното участие на рефера." Кажи ми тогава ти как гледаш на тази ситуация? Алвеш има жълт картон, в наказателното поле прави шпагат и фаулира Марсело. Реферът отсъжда дузпа за Реал, което значи, че според него нарушение има. Защо няма картон за Алвеш? Нарушението е на лице, извършва го в гръб, спира атака на Реал, а и ако не се лъжа Алвеш във въпросната ситуация беше последен в отбрана за Барса. Обясни ми защо няма картон?

messyfan
19.04.2011 00:20

Всичко това,което казва Кройф си е точно така.Реал изпитват респект единствено от Барселона.В последните години Барселона е абсолютен доминант в Ел Класико-абсолютно никаква съпротива от страна на "великия гранд" Реал М.Точно за развоя на този мач Моу по-добре да си мълчи,защото всички видяха как Барса беше ощетена на два пъти с активното участие на рефера.И вие,нискоразрядните фенчета на Реал-спрете с простотиите и обидите,така нищо няма да постигнете.Гледайте и се наслаждавайте на тези лекции по футбол,които ще ви покаже Барселона в следващите 3 мача срещу Реал.*wink*

gaitaneca
19.04.2011 00:13

мойте уважения към кройф но мисля че не е прав първо кой е казал по какъв начин трябва да играят ако не е позволено ги санкционират това са глупави работи на които се набляга и на мен не ми харесва да ми казват че роналдо е гей,мей правеж и прочие но видяхме какво направи високия меси как стреля към публиката незнам кой отбор е по-добър но моу със сигурност е по умен от жусеп

jahatam
18.04.2011 23:35

Може би това е най-добрата оценка на мача... Личи си човека , че има опит-опит , та свят да ти се завие...*wink*

Manower
18.04.2011 21:22

Абе вие сте много странна порода феновете на Реал! Легенди на футбола казват истини, а вие тъпо и упорито си гледаме в краката и си бутате тапите на ушите по-дъкбоко! Вие като сре голямите разбирачи защо не станахте някои големци?! Време е да замълчите или поне да кажете истината: Ди Стефано - "Барселона смачка Реал! Мадрид игра срещу отбор на Барселона, който доминираше през целия мач. Ясно е, че Барса превъзхожда Реал, който е отбор без личности. Подходът на Реал беше видимо грешен“ Ако и след това, което казва най-голямата ви легенда и един от най-големите футболисти въобше във фубола трябва да счупвате всички рекорди по тъпизъм и да изобретят уред за мерене на тъпотията! Гледам izrodonomiks се държи прилично за разлика от другите бели фенове!

telkisky
18.04.2011 19:54

и до кога с този интер ще тапчете ве момчета !!! интер та интер, вземете станете фенове на интер !!!! *beer*

vlatkyn
18.04.2011 19:14

Кройф трябва да се признае, разбира ги нещата как се играе красив футбол, само че знаем как е загубил два финала за световната купа с красивата си игра

Americano
18.04.2011 18:56

Гути - Реал взе най добрия треньор за да бие Барса, а не да играе като Расинг. Ди Стефано - В този мач Барса беше лъвът, а Реал мишката. Това е малка част от критиките срещу Реал. Аз ако съм фен на Реал щеше да ме е срам, а те жалките се радват на хикс на собствения си стадион.

unicef_89
18.04.2011 17:45

“Моуриньо е треньор по купи, а не по футбол. Или ако предпочитате, не е футболен треньор, тъй като футболът за нас е спектакъл и забавление.” И въпреки това титлата на 99% вече е Барселона, оставя да се работи по другите два въпроса !

shopovvvv
18.04.2011 16:24

видя се как не можаха да си опазят смешното голче дори с 1 играч повече

peshyyy
18.04.2011 16:08

Завиждат на Моуриньо барса като правят красива игра защо не биха е видяхме я красивата им игра срещо Интер в шампионска лига

sasedq
18.04.2011 16:00

Незнам феновете на реал какво се оплакват че остават с човек по малко. Никой не им е виновен че са цял отбор от рогачи и правят нарушения през 5 мин а барселона играят красив футбол без да нарушават играта как да имат червен картон ?

alternativen
18.04.2011 15:49

GazMaN(между другото много странен ник - да не би да не могат да различат лицето от задника ти) *joking*. Всъщност като гледам поста ти май е точно така, защото това, което плещиш все едно е излязло от задника ти. Кройф е една от най-великите личности във футбола и наглия португалски циганин може само да му бърше бутонките!

GazMaN
18.04.2011 14:49

кройф ли си кфо пушач гаден мълчи и си гледай кефа като пушиш пушач такъв *joking* човека както си иска така ще започне мача!

BornToHate
18.04.2011 14:45

"Освен всичко друго, Кройф твърди, че Барселона би се справила отлично и с 10 души, срещу 11 от Реал Мадрид."

Дано още в сряда да имаме възможноста да се убдим в думите му? Всички занем, че Барселона може да печели когато получава дузпи и противникови играчи биват изгонени в 50-а минута.
Видяхме, че Барса не печели когато и противника получи дузпа. Дано сега да видим и как играят с човек по-малко.

ogi999
18.04.2011 14:41

да вземеш лигата с Порто и особено успехите му с Интер говорят само и единствено , че е вебик тренер , а тепърва ще вземе най-малко още две лиги в кариерата си. Помнят се само победителите, а Кройф с неговия красив футбол го помним 0-4 от Милан *stop*

Barca_fen112
18.04.2011 14:16

Много е прав Кройф ! Освен това май някои забравиха как преди няма и 2 години отново на Бернабеу още в 50та минута Бускетс бе изгонен , но резултата не се промени в полза на Барса .. освен това , като играе с ръка а секунда по - късно прави опит за удушване , съдята да му ръкопляска ли ? Не стига, че им даде фъндък с оная измислена дузпа и пак реве моу ...

valiocvet
18.04.2011 13:44

Моуриньо е прехвален треньор.Всеки може да вземе голям клуб и да постигне успехи с него.Що не вземе един малък клуб да го видим колко велик е!Нещастник със самочувствие,без покритие!*tongue*

arsenal_gunners
18.04.2011 13:34

Така е... какво разбира Моуриньо от футбол... не е като да е печелил ШЛ... два пъти.... с два различни отбора....*wink*

Jokoman
18.04.2011 14:13

Да Порто не бяха слаби ама не са и били кой знае колко силни...А Интер кво?Да неби са много обири?Нищо не правеха преди Моу нищо неправят и след него...ама докато беше тама направиха тейбъл и на 1/2финал отстраниха не кой да е а великата Барса каде сички я благославяте!

sasedq
18.04.2011 13:39

Много по лесно е с 2 различни отбора отколкото 2 пъти с един повярвай ми.ТОй се мести от гранд на гранд кво няма да спечели.И само не ми се обеснявайте че порто са били слаби ...

alternativen
18.04.2011 13:27

Всички му казват на този португалски, нагъл и самовлюбен циганин, че е тъпак и не разбира от футбол, но той продължава да се надува като пришка *joking*