Няма да променят часа на ЦСКА - Литекс

08:35
Няма да променят часа на ЦСКА - Литекс
Ръководството на "BTV Аction" отказа да премести началния част на двубоя между ЦСКА и Литекс за Купата на България в сряда.

По програма срещата трябва да се изиграе от 21:00 часа, но "червените" предпочитаха мачът да мине в по-ранен час, за да не съвпада с двубоя между Барселона и Реал Мадрид за Купата на Испания, което може да накара част от привържениците да останат по домовете си.

"Не можем да се съобразяваме с всички желания и да местим всеки мач у нас, когато се засича с европейски двубой. Тогава би настъпил страшен хаос. Освен това всичко става в последния момент. От ЦСКА за мача от две седмици, но едва в неделя решиха, че срещата ще започне късно. Може би 21:00 не е най-подходящият час, но bTV action иска да наложи този часови пояс само за футбол", заявиха от телевицията по този повод.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

unicef_89
18.04.2011 18:09

"Не можем да се съобразяваме с всички желания и да местим всеки мач у нас, когато се засича с европейски двубой". Хахххах какви глупости говорят тия ! На мен ми се искаше да гледам ЦСКА и Литекс, защото това на практика е финала за купата на БГ и си мисля, че щеше да бъде един от малкото сносни мачове в България, но от ПРО БГ щом не искат аудитория ОК ! Това все пак не е обикновен европейски двубой, а ЕЛ КЛАСИКО и то ФИНАЛ за "Купата на краля"