Олимпиакос Никозия пожела Илиан Илиев за треньор

08:11
Олимпиакос Никозия пожела Илиан Илиев за треньор
Наставникът на Берое Илиан Илиев е определян като един от основните фаворити за треньор на кипърския Олимпиакос Никозия.

Според информация в местните медии, специалистът е трябвало още вчера да пътува до Острова на Афродита, за да проследи наживо двубоя с АЕЛ Лимасол и да преговаря за личните си условия. Самият Илиев за момента отказва да потвърди или отрече информацията.

"Знам, че има интерес, но по-конкретни разговори не сме водили. На този етап мисля единствено за предстоящия ни двубой с Левски", заяви Илиев.

През този сезон Олимпиакос вече смени двама треньори - Никос Папавасилиу и сърбиан Саша Йованович, а в момента се води от временно изпълняващия длъжността Мариос Марку. Отборът доиграва сезона във втората четворка, която определя местата от 5-то до 9-то.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

chicken
18.04.2011 12:27

Стои си тука Илиане в Берое всички те обичат, а и няма какво да правиш в Кипър. Ако не е заради националния не трябва да се отказваш от Берое има такова развитиие на отбора че си заслужава да продължиш още няколко години и ще си Беройска легенда.