Фенове, ръководство и красавици чистиха стадиона в Перник

17:28
Фенове, ръководство и красавици чистиха стадиона в Перник
Над 50 привърженици на Миньор Перник и администрация се включиха в почистването на "Стадиона на мира".

Феновете, начело с музиканта Миро, администрацията, ръководена от президента на клуба Никифор Вангелов и от най-малкия запалянко Венцислав, който е на година и половина заедно с баща му Петър, така почистиха съоръжението, че то светна за началото на Страстната седмица.

Никифор Вангелов, поздрави всички с думите: "Един хубав български празник, поздравявам всички хора, които носят имена на цветя, да бъдат живи и здрави, да имат много усмивки и много пролетни настроения в душите им".

Той призна, че е очаквал повече фенове на Миньор, да дойдат на пролетното почистване на стадиона. "В интерес на истината очаквах повече хора, но сигурно празнуват. Пак ги поздравявам – нека да бъдат живи и здрави. И искам да благодаря на общината, че не ни попречи да организираме това мероприятие", каза още г-н Вангелов.
След почистването стартира конкурса за 11 най-красиви фенки на Миньор, на който се явиха общо 15 момичета. Те се представиха пред журито в състав: Никифор Вангелов, Йордан Димитров, Пламен Атанасов, Пламен Гигов и Миро, след което отговаряха на въпроси свързани с Миньор.
Първото момиче беше избрано от феновете и името й е Марина Максимова.

Останалите 10 бяха избрани от журито и техните имена са: Даниела Тодорова, Петя Петрова, Джулия Стефанова, Вяра Спасова, Карина Петрова, Светлана Велинова, Лилия Господинова, Йоана Господинова, Ивета Гъркова и Биляна Борисова. Наградени бяха и тези феновете, които най-усърдно се включиха в почистването на стадиона. Те получиха телефони със стопери "Миньор", тениски "Пред винкело всички са равни" и вафли "Винкел".

Празникът приключи с много добро настроение при караваната, където имаше храни, напитки и много вафли "Винкел", съобщиха от пернишкия тим.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация