Бекъм: Може да остана за по-дълго

21:05
Бекъм: Може да остана за по-дълго
Дейвид Бекъм бе видимо доволен, след като вкара първия си гол за Милан, а отборът му спечели гостуването си на Болоня с 4:1. Футболистът има договор до март, но сподели, че може да остане при "росонерите" по-дълго.

"Чувствам се отлично в Милан. Дойдох в отбор, който ме искаше още преди години. Освен това тифозите ме приеха чудесно. Това е много важен гол. За нас най-важното нещо бе да спечелим този двубой. Сега вече сме още по-уверение в силите си преди мача с Дженоа в сряда", коментира англичанинът.

"Имам договор с Милан до месец март. След това ще видим какво ще стане", сподели още Бекъм, който в 59-а минута вкара четвъртия гол за своя отбор срещу Болоня днес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DKS
27.01.2009 08:26

Абе много сте смешни "пенсионери"..Тва са легендарни играчи, на който си заслужава да се разчида дори като станат на 100 години.Аз лично умирам за отбора на Милан и много се дразня на такива "разбирачи"..Според мен е много по- добре играчи над 30 години опитни, врели и кипели във футбола, взели и дали, отколкото малки лигльовци като Кристиано Роналдо и шега разглезени момчета, които само гледат на футбола като на маркетинг

josephbg
26.01.2009 10:11

Shev4enko_ специално за теб *wink* Само тези които са участвали в мача с Болоня - Абиати (31), Дзамброта (31), Фавали (37), Малдини (40), Бекъм (33), Амброзини (31), Зеедорф (32), Индзаги (35)... Това са от последната среща, в която за съжаление не се включиха и Янкуловски, Каладзе, Гатузо, Емерсон, Неста - всичките прехвърлили 30те... Очаквам се привлекат и играещи треньори, физиотерапевти, масажисти, колкото да се понижи средната възраст на отбора...Тези имена до голяма степен изчерпват и целия отбор на Милан, без разбира се, бразилското трио и Пирло *smile*

Shev4enko_
25.01.2009 21:40

velichkov10 я ми изброй от днешния стартов състав на Милан кои бяха така наречените от теб "пенсионери" ?

velichkov10
25.01.2009 21:21

бекъм и оуен са наи надценяваните футболисти в европа.но иначе добре се вписва в пенсионерският отбор.и той е пенсионер.