Моуриньо към Ицо: Ти си единственият каталунец, който не иска да ме убие

10:58
Моуриньо към Ицо: Ти си единственият каталунец, който не иска да ме убие
Жозе Моуриньо размени телефонни разговори с Христо Стоичков в навечерието на големия мач между Реал Мадрид Барселона, игран късно снощи. Хореографът на “белия балет“ говори с Камата по повод негово интервю в испанската преса на тема "Ел Класико".

Стоичков, който води българския отбор на световното ученическо първенство в Бразилия, обяви Жозе за “добро момче“, с което “се разбира фантастично и не го интересува, че работи за Мадрид“.

“Ти си може би единственият човек от двумилионната Барселона, който не иска да ме убие преди мача“, казал Моуриньо на Стоичков и му благодарил за добрите думи и мъжката позиция.

Каталуния не прощава на никого, който след местната светиня Барса е отишъл в лагера на Реал. Камата също не жали Мадрид и неговите поданици, но старото приятетелство превръща Моуриньо в изключение от правилото.

“Лесно се забравя, че съм работил и за Барселона със сърце“, споделил Моуриньо пред Стоичков.

Португалският корифей пратил много поздрави и на “кмета Бойко“, когото посети заедно с Камата в София през 2006 г. при гостуването на Челси на Левски в Шампионската лига.

“Колега, кметът вече е премиер и пак ще те срещна с него, защото е от Реал Мадрид“, актуализирал информацията на португалеца Камата.

“Е, щом е станал премиер, значи съм му донесъл късмет“, засмял се Жозе, който се има със Стоичков още от първите си стъпки в треньорския занаят като преводач и асистент на сър Боби Робсън в Барселона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация