Ливърпул и Евертън отново не се победиха

19:56
Ливърпул и Евертън отново не се победиха
Евертън и Ливърпул завършиха 1:1 в "мърсисайдското" дерби между двата отбора от четвъртия кръг в турнира за ФА Къп и ще преиграят мача на терена на "карамелите".

Цяло първо полувреме играта се водеше в половината на Евертън, но чистите голови ситуации за домакините липсваха.

В 27-а минута Джолиън Лескът с глава след изпълнение на корнер откри за Евертън. Ливърпул продължи да натиска, но до промяна на резултата през първите 45 минути не се стигна.

През втората част гостите продължиха с изпитаната дефанзивна тактика, но крепостта им рухна в 54-а минута. Фернандо Торес даде чудесен пас на Стивън Джерард, който изравни, не без помощта на вратаря на Евертън Тим Хауърд. Три минути по-късно Хауърд изби удар на Джерард и спаси своите. Дирк Кайт в 79-а можеше да отбележи втори гол за Ливърпул, но би слабо. Минута по-късно и Торес пропусна отблизо.

Ливърпул доминираше през цялата среща, но отново както през седмицата в мач от програмата на Висшата лига Евертън успя да се добере до равенство.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AriesBG
25.01.2009 23:54

В момента се вижда ,че Ливърпул са в незадоволителна форма.В последните мачове Джерард носи отбора на гърба си, обаче докога така.Все пак и той е човек и сами видяхте дори получи схващане.Изобщо от отборите от голямата четворка само Юнайтед засега печели, но и там с тези контузии ще видим докъде ще стигнат.Арсенал днес срещу Кардив нищо не направиха въпреки че излязоха с всички налични играчи.Много хора отписват Челси,но играта им напоследък бележи възход - освен Анелка ,Балак също започна да бележи ,също и Лампард и Калу.С две думи очаква се голяма борба за първото място...

juventineca_85
25.01.2009 22:49

абе човек къв требал сънуваш не мога да разбера *joking* И ако кажете че риера не е играч то тогава кои от ливърпул са играчи.А това за Бербатов и Киин беше абсолютната тъпотия.Аиде мислете поне 5 мин преди да напишете нещо щото нервитееееееееее *evil*

Mortengamst
25.01.2009 22:46

Но имате и брилянтни играчи като Каръгър,Джерард,Торес и Алонсо!!! ПРосто тия 4-та са
от световна класа

Mortengamst
25.01.2009 22:44

За да станете шампиони трябва първо:
-Да изгоните: Шкъртел(трагедия); Хупия(трагедия) ; Л.Лейва(абсолютна трагедия) ; Досена(трагедия); Арбелоа(немам думи освен трагедия); Масчерано(не виждам никакви качества в тоя тип- трагедия); Риера(......); Кийн(подобно на Бербатов това момче не е за този отбор от такъв калибър); Бенаюн(горе долу , ама пак не става за нищо); ЕЕЕЕЕ с тия играчи ще санувате требъла и никога нема да достигнете нивото на великите два английски отбори- МАНЧЕСТЪР и АРСЕНАЛ!!!

gerrard_888
25.01.2009 21:49

лелелел писна ми от тези х-ове , как може така шампион не се става трябва да се стегнем в първенството и да направим требал а тази купа е 4аст от требала заедно с титлата в премиер шип и Шампионска лига .... YNWA дано се осъзнаят новите собственици и да се направят нужните промени за да може отбора да просперира *stop*

napoli_fen
25.01.2009 20:35

Нищо против Тим Хауърд на всеки може да се случи,но два мача подред да провалиш вече е много.Според мен Евертън разби надеждите на Ливърпул за титла,а сега ще ги елиминираме и за купата на Англия.

VooDoo
25.01.2009 20:04

Pavel_BG за да вкараш гол трябва да оцелиш вратата! Ти тъп ли си?

Pavel_BG
25.01.2009 20:00

"Ливърпул доминираше през цялата среща, но отново както през седмицата в мач от програмата на Висшата лига Евертън успя да се добере до точката."
Каква точка бе???

Pavel_BG
25.01.2009 19:51

"Цяло първо полувреме играта се водеше в половината на "карамелите", но чистите голови ситуации за домакините липсваха."
Вие слепи ли сте или какво???

VooDoo
25.01.2009 19:24

Mortengamst напълно си прав.Тоя коментар е под всякаква критика.Ливе не можаха да отцелят вратата на Карамелите 45 мин.а те са отбора с големите претенции *smile*

Mortengamst
25.01.2009 19:00

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕе ти , който си написал тая статия си най - големият глупак бееееее!!! Тия Ливърпул неможаха 45 минути да си подадат топката бее ВЪШКАР!!! Едно положение нямат и изведнъш тука некакав малоумник умаловажава усилията на ЕВЕРТЪН , като пише такива ИДИОТЩИНИ!!Ае уууаааа бе смешници!!!

pleven94
25.01.2009 18:59

Ливърпул опърдеха масура но има още време ...