Моуриньо: Иска ми се да играя 11 на 11 с Барса, но това е невъзможно

08:37
Моуриньо: Иска ми се да играя 11 на 11 с Барса, но това е невъзможно
Треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо отново се нахвърли срещу съдията, ръководил снощния двубой с Барселона на "Бернабеу" (1:1).

Специалния коментира, че критериите на рефера не са били едни и същи за двата отбора.

"Иска ми се да играя срещу Барса 11 срещу 11, но както в Испания, така и в Европа това е мисия невъзможна", с гняв и ирония сподели Жосе.

"Добре се адаптирахме, защото знаехме, че ще играем с човек по-малко. Беше много равностоен мач, ако играехме 11 срещу 11. След това, както много пъти вече става, заиграваме с десет футболисти. Не мога да разбера защо Дани Алвеш не получи втори жълт картон. Подобно нарушение е жълт картон, когато е на 50 метра от голлинията. В наказателното поле е дори по-голям жълт картон. Четвъртият съдия ми каза, че му извадили втори жълт картон, защото е бек, а не централен защитник. Безумие. За пореден път критерият беше неузнаваем", каза още Моуриньо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

telkisky
17.04.2011 15:42

с този садия това е 11 дузпа свирена за реал *lol*

unicef_89
17.04.2011 15:13

По принцип не коментирам съдийството и не се опавдавам за даден мач със съдята, за това ми писна да чета само за съдята на мача ! Било какво било мача е Х, което напълно остройва Барса! Що се отася до дуспите въпреки, че съм пристрстен, ако мога да дам обектина оценка срещу Вия пърото полувреме повече имаше дуспа отколкото тази срещу Марсело ( Вия игра с топката , а в отетния случай Алвеш игра с топката) но съдята за да не го линчуват после, че за Барса дал за Реал не и посочи бялата точка, даже и картон не даде защото знаеше, че няма нищо ! Не виждам Моуриньо за какво точно се оплаква, ако си мисли, че като създава напражение Реал ще станат по-силни от Барса невиждам как да стане !

LiverpoolFen20
17.04.2011 14:50

дузпите си ги имаше ,а коментаторите бяха най-скучните и най-тъпи които съм слушал през целия си живот. За пръв път виждам МОуриньо да хленчи и да е прав. Трябваше да има 4ервен картон за Алвеш. Но както и да е мача е свършил и колкото и да бръщолевиме глупости в сайта,резултатът е 1:1 . Барса вече са шампиони . А Реал за пореден път доказаха ,че не са отбор а сбирщина от индивидуалности ,които не могат и не могат да се сработят...

alternativen
17.04.2011 13:03

да Real_ftw, поредното ти супер "интелигентно" изказване - съдията толкова явно подкрепи Барса, че свири измислена дузпа за Провал Мадрид....хайде смешните фенчета на балерините да се скрият някъде и да не се обаждат много-много...след снощния мач трябва да има само един коментар от ваша страна, а именно да ни честитите титлата!

Real_ftw
17.04.2011 12:06

Реал смачка Барса въпреки че рефера както винаги ги подпря гадните каталунци.

jahatam
17.04.2011 11:37

Още снощи прогнозирах рази тема - че то кой нормален няма да може... *lol*

nycsan
17.04.2011 11:07

За пореден път си пролича колко е жалък Моуриньо, след такова изказване.Просто е супер смешен.Не знам как го търпят в Реал още.

Barca_fen112
17.04.2011 11:00

BornToHate Знаеш ли от колко време чакам да те видя пак да се обаждаш .. толкова ти се смея на тъпанрщините .Да ти кажа ли защо Албиол получи червен ? Защото в рамките на няколко секунди в своето наказателно поле , първо играе умишлено с ръка, за което се дава жълт и дузпа а след това и извърши фаул втори жълт та дори директен червен ... Да ти кажа ли защо дузпата срещу Барса я видя само белия рефер ? Защото Алвеш първо игра с топката чисто никакъв фаул никаква дузпа , но все пак като човек види визитката на главния женствен и зализан съдя веднага се разбират някои неща и ти много добре ги знаеш , така че не се прави на шут боклук такъв ! А да кажеш нещо и за ситуацията в първото полувреме за КАсияс ... Така че замисли се ,кой за кого свири вчера ! А изказването на Моу не ме очудва , той си мислишеше , че щом в Англия и Италия ще му минават номерата и всеки ще се зъобразява с него много се лъже и сега го яде големия !

David_7_villa
17.04.2011 11:00

*lol**lol**lol* лелеле какви подпирания бе пак ,като мача с арсенал .където им спестиха дузпа и незачетен родевен гол тука дузпа първото не дадоха ,а то щом тва на Реал беше дузпа тва през първото какво беше бе :Х Касияс можеше още тогава да си тръгне бързо бързо .. и ако кажете ,че фала на албиол не е фал нз какви сте тогава ..само с дузпи били били боже е какво като има дузпа да не се ли свири бе както през първото не ни свириха :Ь:@

vasko0o0
17.04.2011 10:15

спокойно мом4ета 4ак коментатора каза 4е дузпата е измислена ;д ама няма нищо вие нали сте от дебелия балет *sick*

BornToHate
17.04.2011 09:58

Че alternativen не е гледал мача! Коя дузпа беше измислена? А червения картон? Всички знаем, че Барса може да печели с дузпи! Моу е прав! Барса винаги с 15 души на терена! Тия дето се разхождат по страничната линия и "ония" със свирката спокойно могат да носят фланелка с емблемата на Барселона.

Cristian0
17.04.2011 09:48

alternativen От това,което си написал имам чувството,че си мислиш че Моуриньо е треньор на Барса *lol* *lol* Незнам какво си ималвпредвид,но така поне ми изглежда на мене!!! Момчета вие какво мислите?

alternativen
17.04.2011 08:46

Баси наглеца е тоя *angry*
Не стига че съвсем ясно се видя, че Барса доийдоха за равен, защото след като вкараха гола се отпуснаха и спряха да играят, не стига, че съдията им подари измислена дузпа, ами и с цялата си наглост и нахалство се прави на ощипана девственица и не спира да ръси глупости - то бива наглярщина, но този португалски циганин прекалява *thumb_down*