Ясен Петров: До последно ще мисля дали да пусна Гара титуляр

15:39
Ясен Петров: До последно ще мисля дали да пусна Гара титуляр
Старши-треньорът на Левски Ясен Петров говори пред представителите на медиите на брифинг преди мача с Черно море.

„За Гара Дембеле ще преценяваме до последния момент. Всичко е възможно. Щом е в групата", каза Петров.

„Ние дълго време играем в този вариант, като се опитваме да намерим точните хора за него. Така или иначе имаме проблеми, които възникват след всеки един мач. Опитваме се да намерим най-точния вариант да изглеждаме все по-добре и по-добре. Аз не смятам, че в последните два мача нашия отбор изглеждаше зле. Напротив, играхме добре, но за съжаление не успяхме по най-добрия начин да се възползваме от труда, който сме положили и от създадените голови положения. През тази седмица също се трудихме доста. Наблегнахме и на този компонент от играта и да се надяваме, че това, което в утрешния мач ще създадем като коефициент на полезно действе ще бъде повече", допълни той.

„Проблемът е максимално добре да оползотворим това, което създаваме. За да създаваме толкова много положения, това означава, че сме положили огромен труд. Нещо ни липсва в последната фаза и това е нещото върху, което сме работили", каза още Петров.

„Знаете, че никога досега не сме коментирали намеренията на другите отбори. Ние сме изключително концентрирани върху това как ще се представи нашият отбор. Кой какво е казал си остава за консумация на този, който го е казал. За нас е важно утре да покажем същото желание за игра, същото раздаване и както казах, надявам се утре коефициентът на полезно действие да бъде много по-голям. Убеден съм, че ще имаме много голови положения. Наясно сме със възможностите на Черно море", отговори Петров.

„И миналия път ви казах, че за нас оттук нататък всеки мач е като финал. Нищо не бива да ни успокоява, напротив. Всеки отбор излиза срещу Левски и дава максимума от възможностите си", завърши Петров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация