Берлускони успокои страстите около Кристиано Роналдо

14:23
Берлускони успокои страстите около Кристиано Роналдо
Силвио Берлускони успокои страстите, след като през седмица бе цитиран да казва как ще отправи оферта към Реал Мадрид за Кристиано Роналдо през лятото.

Собственикът на Милан, който е и министър-председател на Италия, обаче заяви днес на среща със студенти в Падова: "Знаете ли колко много пари съм вложил в този клуб? Вече инвестирах повече от 70 милиона евро в Милан и трябва да направим финансов отчет, заедно с моето семейство. В момента дори не ми се говори за нови попълнения". Италианската преса съобщи през седмицата, че някой от Алешандре Пато или Златан Ибрахимович може да бъдат използван като разменни монета за трансфера на португалската звезда на световния футбол в Милано.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LiverpoolFen20
16.04.2011 17:20

За какво му е на Роналдо да играе в Италия . При положение ,че след 2007 година футболът в Италия запада все повече и повече. Имаше един проблясък на Моуриньо с Интер ,но това ще си бъде за 20 години напред с тази политика на Милан ... Роналдо могат да го вземат когато стане на 35 .. Тогава ще е достатъчно дърт за да играе при тях .

DeviLLmaN90
20.04.2011 22:09

Замисли се над твоя мизерен отбор тогава говори за Милан! 20 години не сте ставали шампиони! Какви проблясъци Интер и там тренера им! Италия е 2-та най-голяма футболна нация в света! Нито мизерните ви Челсита Манчета или Арсеналчета могат да се сравняват с Италиянските отбори(Най-малко с Милан) А пък за мизерния ви национален да не говорим! А до колкото Роналдо в Милан ще ти кажа Дон Силвио ако иска да го купи ще го купи още лятото!

Divaka_Ivaka
16.04.2011 15:08

Пато е мн добар оба4е реал не биха заменили с Роналдо *thumb_up*