Сър и вратар четкат Бербатов

11:26
Сър и вратар четкат Бербатов
Сър Алекс Фъргюсън за пореден път не спести комплиментите си за Димитър Бербатов. С хубав втори гол на българина Манчестър Юнайтед победи Тотнъм с 2:1 и се класираха за следващата фаза в турнира за ФА Къп. Бербатов вкара след пас на Майкъл Карик и чудесен удар по земя.

"Фантастичен гол на Бербатов, но трябва да отбележим и страхотният пас на Майкъл Карик", сподели Алекс Фъргюсън.

Вратарят на Юнайтед в този мач Бен Фостър също изказа възхищението си от класата на българския нападател.

"Бербатов беше фантастичен тази вечер. Пасът на Карик беше перфектен, а Берба в тази част на терена е безмилостен. Виждал съм го да бележи такива голове много пъти на тренировки", каза Бен Фостър.

Алекс Фъргюсън обаче е сериозно разтревожен от многото контузии в отбора си. И трите смени, които мениджърът направи в мача с Тотнъм, бяха принудителни. Кристиано Роналдо също бе заменен заради вирус.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bos
25.01.2009 21:50

Бербатов може и да не е номер едно според някои но фактът, че играе в Манчестър Юнайтед го прави велик ,а той не се справя там никък зле ако продалжава така не се съмнявам, че ще го поискат и от други грандове пак нека да му е зле. Не случайно е привлечен в Манчестър. Той нямаше да бъде там ако преди това не се беше доказъл с своя талант и стил на игра.

KILLna7
25.01.2009 20:10

А коментаторите са си друг случай който по-добре да не бъде коментиран. *erm*

KILLna7
25.01.2009 20:08

Ами да точно който не е доволен не е българин и да иде да види лесно ли е да се тича 90 минути.За националния като му се качат по 2-3 на гърба.Когато беше и Мартин Петров правеха заедно игра ГОРЕ ДОЛУ.А и в националния голове прават ако не той някой друг ,но с тези халфове и ЗАЩИТНИЦИ нищо не става.И не го боготворя.А и за това е нападател да му сложат топката на крака и да вкарва.В националния като нема кой да му я сложи на крака.

bianconer85
25.01.2009 19:52

Иначе за коментаторите на диема наистина прекаляват с хвалбите към него просто съм оставал изумен от "компетентните" им мнения от сорта на - ако при ситуацията в 33 мин. еди си кой си беше спечелил тъч мачът щеше да се развие по съвсем друг начин и други подобни и големи схеми чертаят - мислех си че от коментаторите на канал едно п зле няма ама като ги слушам тея от диемата и почвам да си мечтая за жорето василев - затова слушайте томислав русев ако ви се слуша коментар

niki_toto
25.01.2009 19:42

... *smile* , ...какво означава обикновен пас..все едно казваш- че е дал един път един пас и толкова, случайно се е случило, просто късмет. Нали се сещаш( предполагам си гледал или си виждал или поне си чувал за асистенциите на Бербо, а когато една случайност започне да се повтаря много пъти, това вече не се нарича случайност, а ЗАКОНОМЕРНОСТ. А относно коментаторите, да ти кажа, опитай се да си изгрардиш сам мнение за Бербо като гледаш мачовете му и разсъждаваш след края- каква беше неговата роля, иначе какво очаквааш от тях и на най-малката проява на Бербо и те се радват, българи са, норамално е, няма какво да се дразниш!!!

fen_na_men
25.01.2009 19:28

Аз лично не харесвам бербатов. Даде някав обикновен пас и вече "НЕВЕРОЯТЕН ПАС НА БЕРБАТОВ" от ни6то те го изкарват някав супер дебар *sick*

niki_toto
25.01.2009 19:23

...често срещам из форумите (както и тук) изказвания за Бербатов, че не бил кой знае колко добър футболист, че имал просто късмет, че бил просто на правилното място за да вкара гол. И да ви кажа, с тази наша народопсихология, това хич не ме учудва ( то ни е в кръвта, както се казва)....знаааам, ние всички много разбираме от футбол, много ги разбираме тия работи.. Какво, какво искаме още да видим, защо сме толкова СЛЕПИ. Най-големите спецове признават Бербо, в днешно време нали се сещате, че никой няма да даде токова пари за посредствен играч, особено пък сър Алекс, въпреки предпазливите коментари вече всички медии на острова признават качествата на Бербо, усещат го и отборите срещу които се изправя. Престанете да го сравнявате със Стоичков или който и да било. Бербо си е Бербо със неговия си стил на игра. Иначе, и той е човек и той си има слаби моменти, мачове. Но, се радвам се, че е българин и е един от най-класните футболисти в света. Гордея се, че един Българин пише историята на Ман. Юнайтед. Успех Бербо !!!

bianconer85
25.01.2009 19:06

Да бе да въобще не е щото си от левски че не го харесваш. Да ти кажа че Бербатов е на второ място по голове за националния отбор и че в последните години освен него и един мартин петров ние свестен национал нямаме. Знам че много ви е яд че и двамата са от цска ама кво да се прави. Напиши си бербатов във вибокса и погледай негови голове после говори. Много сте ми интересни - като подава що не вкарва, като вкарва някой му бил подал лесна топка е вие ако искате сам да си взема топката и да вкарва и без съотборници да играе.

lassitar2
25.01.2009 18:51

KILLna7 значи според теб,всеки който не е доволен от Манекенчето,не е българин така ли?Както може да се досетиш аз съм Левскар,но не зарди това не обичам Митенцето..Какво направи за националния,след като е "велик играч"?Какво ме грее,как играе българин за чужд отбор,след като с национални ме кара да се срамувам,а?Нека вкарва,за това е отишал,но не ми го боготворете,защото повечето голове ги вкара след като му сложат топката на главата или на кракът...Всички критици го ядът,само един тренер и няколко "разбирачи" като теб го защитават..Правих му евал в тотнъм,но и в Ман...

KILLna7
25.01.2009 16:43

Абе кретен ти не си никакъв българин ,първо защото не се гордееш с успехите на Бербатов и второ си твърде тъп за да си българин.Просто незнам как може да живеете с тая мисъл.Друг скоро може да не видите!Дано все пак сега вратара на славия където отиде в ювентус или някой друг успее както Бербатое.А и не сте вие хората където ще казвате с късмет ли е добър ли е или не.Има си треньор по компетентен от всички кретени взети заедно.И досега не сам чул този треньор който беше избран за най-добрия да каже лоша дума за него та вие разбирачите сте тръгнали да се обяснявате.

mement0o
25.01.2009 13:58

Много от вас говорят глупости но ry_to1 не е един от тях. Трябва ли да напомням че точно Бербатов изкара манчестър на първо място миналия кръг със гол в последната минута. И не е само този мач който е печелил с такива голове или асистенций открадваики трите точки.

blq
25.01.2009 13:07

ry_to1 Говориш пълни глупости *stop*

angel_hi
25.01.2009 12:23

Бербо за мен не е номер 1 просто е късметлия на правилното място е.Лошото за Манчо са контузиите,но не е наш проблем,Сър ще се оправи Манчо са ВЕЛИКИ.

ry_to1
25.01.2009 11:46

Има защо да го хвалят защото ако не беше той Ман немаше да са номер 1 в англия !