Рио: Конкуренцията между нападателите ни ще ни донесе требъл

12:44
Рио: Конкуренцията между нападателите ни ще ни донесе требъл
Конкуренцията на нападателите води отбора напред, заради амбицията за титулярно място, смята защитникът на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд.

"Определено имаме раздвижване в този отбор. Просто отношението на мениджъра е, че независимо колко си добър трябва да се докажеш и да заслужиш място в титулярния състав. Само вижте имената, които се конкурират за всеки мач - Димитър Бербатов, Антонио Валенсия, Хавиер Ернандес, Джи-Сунг Парк. Нападателите ни непрекъснато се променят. Това е несвършваща рокада на футболисти. Това ще ни донесе требъл през този сезон", коментира Фърдинанд.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Gogata85
15.04.2011 10:58

арсеналци гледайте си мачовете с Ливърпул и Тонъм които предстоят а не нашите. Че като ви гледам как се мъчите със средняците не ми се мисли какво ви чака срещу тези два отбора. да не вземете да се откажете от мижавите си шансове за титлата още тези дни

brickbat
14.04.2011 13:36

Ами да така е, но като цяло проблема при вас през последните години е, че на края всякаш Арсенал изглежда изморен или поне не толкова свеж както Челси и Юнайтед. Може би другия сезон не трябва да започвате с бурни игри и разгромни резултати (каквото направиха и Челси този сезон), а постепенно да се навлиза в най - добра форма и когато дойдат тези решителни мачове играчите да могат да се "раздадат" максимално. САФ затова прави толкова ротации - за да може да извлече най - доброто от всеки един свой играч, е разбиора се не се получава винаги, но предвид тежкия шампионат и останалите турнири, това е оправдано.

Fabregas_boy
14.04.2011 13:27

Брикбат,точно мача ни с Манчестър ще реши на 90%(ако не и повече) според мен титлата.Дано хлапаците на инатливия ни мениджър Венгер се стегнат,че последната победа мисля ни е чак през 2008-а.

brickbat
14.04.2011 13:24

Еми имат два важни мача - този с Ман сити, победят ли са на финал и този с Арсенал за първенствто, а срещу Шалке съм сигурен, че ще успеят, което означава 2 финала и солидна преднина в ВЛ. Да ще е трудно, но ще е и толкова трудно на Сити и Арсенал да ги победят *beer*