Венци Стефанов: Не ми пука къде ще играем с ЦСКА

10:35
Венци Стефанов: Не ми пука къде ще играем с ЦСКА
Собственикът на Славия Венцеслав Стефанов комен­тира, че не се вълнува особе­но дали белите ще гостуват на ЦСКА на стадион "Българс­ка армия" или на "Васил Левски".

"Не ми пука къде ще е дер­бито, излизаме да преследва­ме победата. Ако ще и на по­ляна в Борисовата градина да играем, за мен няма никакво значение", коментира босът на клуба.

Той беше категоричен, че не е възможно отборът да се откаже да преследва целите си в шампионата за сметка на изключително важния полу­финал за Купата на България срещу Пирин идната седмица.

"Всички мачове са от еднакво значение за нас. Абсурд е да изоставим първенството за сметка на купата. В момен­та ни предстои дерби с ЦСКА, концентрирани сме из­цяло върху него. За двубоя с благоевградчани ще мислим по-нататък. Не ме интересу­ват призивите да се пазим от картони и контузии в сблъсъка с червените. От ко­го са тези призиви - от арме­нския поп ли?", изтъкна Сте­фанов.

Той обаче не остана приятно изненадан от назначение­то на рефера Георги Йорда­нов за главен арбитър на полу­финала с Пирин. Както е изве­стно, счетоводителят на Бо­би Михайлов вече поряза жес­токо Славия този сезон при гостуването на Черно море на "Тича".

"Само едно ще му кажа - да си опича акъла", зака­ни се шефът на "белите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

alternativen
14.04.2011 19:58

ами прав си човека - където и да играят Слабия така или иначе ще паднат, така че му е все едно *lol*