Левски праща Митрев в Черно море

09:35
Левски праща Митрев в Черно море
Изпадналият в немилост вратар на Левски Божидар Митрев по всяка вероятност ще продължи кариерата си в Черно море, разбра "Тема Спорт".

Ръководствата на двата отбора вече са имали разговори относно трансфера на футболиста. Става дума за преотстъпване под наем в рамките на една година.
Божката не влиза в плановете на настоящото треньорско ръководство по настояване на спортния директор Георги Иванов.

След поражението от ЦСКА на пролетния старт на шампионата Гонзо реши, че Божката е сред главните виновници за загубата на "Георги Аспарухов". Затова в следващите мачове мястото на Митрев зае привлеченият от Видима Раковски Пламен Илиев. В момента той е първи избор под рамката.

Както "Тема Спорт" писа, желанието на синия щаб е да продаде Митрев, но на този етап оферти за него липсват. Затова от "Герена" са склонни да го пуснат под наем на "Тича".

На вратарския пост във варненския клуб разполагат с Илко Пиргов, който се представя изключително добре през настоящата кампания в "А" група.

Договорът на стража с моряците обаче изтича след края на настоящия сезона и е твърде вероятно той да си потърси друг отбор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

svetlio_vn
12.04.2011 12:10

Та в мача с ЦСКА кой игра добре,че да приписват цялата вина за загубата на Митрев? По същия начин миналта година се разделихме с Виктор Генев,който прави стабилен сезон със Славия до момента. Не стига,че толкова малко кадри идват от юношеските формации,а пък след 2-3 грешки ги разкарваме просто ей така. В същото време сме давали шанс на чужденци за много по-дълъг период и те не не са го оправдавали. Чисто и просто това не е коректна постъпка и политика на ръководството ни.

drago1993
12.04.2011 11:28

много жалко момчето е добър вратар,но му липсва психиката *party*