Бакеро пак ще гледа Делев на живо

09:01
Бакеро пак ще гледа Делев на живо
Хосе Мария Бакеро ще се завърне в България, за да гледа още веднъж Спас Делев на живо. Заради нападателя треньорът на полския Лех Познан беше в Ловеч на мача Литекс - ЦСКА (0:0). Записваше прилежно в тефтер редом до мениджъра на Делев - Николай Жейнов. В полезрението на легендарния капитан на Барселона също са Александър Тонев, както и бразилските звезди на Литекс Том и Дока, информира "вестник "Труд".

Конфузна ситуация се случи преди старта на двубоя. Националният селекционер Лотар Матеус влезе в ложата, здрависа се с почти всички, но подмина Бакеро.

Очевидно немската легенда не позна съперника, срещу когото игра през 90-те години. В един момент обаче двамата засякоха погледи и Матеус прегърна каталунската звезда.

Следващата седмица Бакеро може да се върне в България за двубоя ЦСКА - Литекс на 20 април. Така треньорът на Лех ще заздрави впечатленията.

Делев беше наблюдаван от негови помощници досега и затова Бакеро искаше лично да се убеди в качествата му. Може би от притеснение заради интереса Делев не направи най-силния си мач на ЦСКА в Ловеч.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация