Рома отказа милионите на Реал за Вучинич

17:48
Рома отказа милионите на Реал за Вучинич
Рома отказа предложените от Реал Мадрид 30 милиона евро за нападателя Мирко Вучинич. Римляните са получили няколко оферти за голмайстора, като най-примамлива е била тази на "Кралския клуб", съобщава "Гадзета дело Спорт".

По този начин "вълците" потвърдиха информациите, че няма да продават или привличат нови футболисти. Защитникът Жуан подписа нов договор с Рома, а скоро се очаква това да сторят Кристиан Панучи и Алберто Акуилани.

Треньорът на "вълците" Спалети държи да запази най-добрите си играчи. Специалистът мечтае за финала в Шампионската лига, който ще бъде на "Олимпико".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bacardy_breezer
25.01.2009 10:18

charpaka от къде измисли тая глупост ,че калчото е 2 пъти по-бавно от примера? *joking* Не се бях смял толкова..мога да ти кажа ,че в Италия се играе много по-динамичен и красив футбол от колко в Испания и ако гледаш често мачове от Серия А ще забележиш какви пасове си правят и какви красиви голове вкарват футболистите дори на средняшките отбори.Само Премиърлийг се конкурира със Серия А , а от испанските отботи единствено Барса играе красив футбол *wink*

charpaka
24.01.2009 17:53

Вярно е че Мирко ми е спечелил доста кеш, но не е футболиста за Реал.
Лично съм виждал как не може да отиграе елементарен пас в Калчото, което може би е 2 пъти по-бавно от Испанското. Ако отиде в Реал, не ми е ясно как ще издържи на бързината на Робен, Снайдер, Ваарт и т.н.