Сър Алекс Фъргюсън най-харизматичен в спорта на Острова

17:17
Сър Алекс Фъргюсън най-харизматичен в спорта на Острова
Ново авторитетно признание получи Сър Алекс Фъргюсън. В класация, публикувана от "Таймс", мениджърът на Манчестър Юнайтед беше обявен за най-влиятелната личност в спорта във Великобритания.

Втори е шефът на организационния комитет за летните олимпийски игри в Лондон през 2012 година Себастиан Коу, а на трето място е арабският собственик на Манчестър Сити Шеких Менсур.

Още футболни личности и действащи играчи попадат в престижната десятка.

Собственикът на Челси Роман Абрамович е поставен на шесто място. Дейвид Бекъм е седми, а осмата позиция е за Фабио Капело.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fishky
24.01.2009 18:30

Червеният нос вярно си е легенда. Да не забравяме какви звезди са играли под негово ръководство. Дори и този сезон Ман показват дух след като в началото започнаха много зле. Дано Барбито да израстне още повече под негово ръководоство.

koko
24.01.2009 18:15

Алек е велик мениджер и велик човек. Титлата пред името му носи величие и влияние не само в Англия, а в целия свят. Той остава легендарен специалист, който само с упоритост и постоянство и много търпение постигна всичко.Няма друг такъв пример за такава отдаденост и позитивни реултати вече 23 години в света на футбола.

charpaka
24.01.2009 17:51

Ферги е най-добрият. На 70 години и имам чувството, че още толкова години да живее и да печели пак ще са му малко. Той е перфектционист и затова той е най-добрият.

angel_hi
24.01.2009 17:33

Браво на Сър,заслужава винаги 1-вото място.Поздравления и поклон пред неговия професионализъм с най-великия клуб в света Манчо.Успех днес с Тотнъм и много купи да има манчо,въпреки,че съм за Арсенал*smile*.