Тоти покани Анчелоти в Рома

12:13
Тоти покани Анчелоти в Рома
Капитанът на Рома Франческо Тоти призна, че иска да види някой ден начело на своя отбор Карло Анчелоти. Наставникът на Челси често е свързван със столичния тим, и дори се смята, че е фаворит на новите американски собственици за нов треньор.

„Анчелоти винаги е казвал, че рано или късно ще води Рома. И дори да съм на 34, се надявам, че още ще съм тук, когато той дойде,” сподели Тоти.

„На позицията на нападателя ми е по-лесно. Вкарвам голове, и създавам голове,” добави още опитният играч за представянето си в последно време. „Освен това, имам достатъчно свобода на движение.”

„Но нямам претенции за догодина. Ако треньорът иска да съм първи или втори нападател, няма проблеми,” завърши Франческо Тоти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

GTonchev
12.04.2011 21:51

Анчелоти е в Рим от лятото това е ясно и ще се докаже след около 2 часа ... А колкото до Тоти би било по добре да играе като втори нападател зад Вучинич или ако се вземе някой през лятото класен нападател ... За върха на атаката няма сили вече вижда се че не е като преди 2-3 сезона ... По добре би било да играе зад нападателя/те и да им създава положения ТОВА КОЕТО ТОЙ МОЖЕ ... *thumb_up*