Нани: Нормално е да съм разочарован

11:46
Нани: Нормално е да съм разочарован
Крилото на Манчестър Юнайтед Луиш Нани заяви, че е напълно нормално да е разочарован от факта, че не е сред номинираните за наградата "Играч на сезона във Висшата лига на Асоциацията на професионалните футболисти" (PFA).

"Мисля, че тази година се справям сравнително добре, така че е нормално да съм разочарован от това", призна Нани пред медии в Англия.

"Имаме обаче още много работа с отбора през този сезон и се надявам да мога да се концентриран върху подобряването на представянето си с всяка изминала година тук и да получа признание след това", допълва португалецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

charl35
11.04.2011 23:00

заради този смешко 2 мача вместо да бием ние направихме равни в първия мач не подаваше лакомията и от 1:2 стана 2:2 ама имаше мн мн положения да вкарат *angry* а в другия мач му дадоха дуспа и какво направи самовлубения педераст дори и не уцели очертанията на вратата : *sick*

brickbat
11.04.2011 19:13

Ама вие какво си мислите, че са се събрали 11 човека, получава някой топакта и започват импровизации. Има си тактически оказания, на един може да му е казано да не дриблира, на друг да задържа повече топакта, трети да подава само напред и т.н. Иначе Нани прави голям напредък този сезон, в крайна сметка важното е, че Юнайтед побеждава и е първи, а не кой ще вкара гол и кой ще подаде. Съгласен съм с ENGLANDFTW и с LiverpoolFen20 *beer*

krasenco
11.04.2011 17:09

Вярно е че реши няколко мачове,но и имаше други,в които опропастяваше почти всички атаки.От 7 ситуаци бие във врата 5 пъти,веднъж я улучва и веднъж подава топката.Говорите,че отбора е най-важен,но той играе не за отбора,а за себе си.Спокойно можеше да направи още толкова асистенции.Има големи качества,но трябва да спре да се лакоми толкова и да подава повече.Тогава ще се превърне в безценен играч за Юнайтед.

tevez_321
11.04.2011 16:08

роналдо номер 2 *joking* оня поне вкарваше а тоя кво прай? НИЩО

LiverpoolFen20
11.04.2011 16:06

Ако не беше тоя задник МЮ въобще нямаше и да има претенции за титлата мойто момче. Колко мачове реши Нани? Кажи ми колко са ? Защото е извоювал над 5-6 победи за МЮ дали с неговите подавания или голове. А 5-6 победи хич не са малко. Кажи ми в колко мачове е бил най-добрият на терена заедно с нашето момче Митко ?! Колко ? Поне 7-8 . Според мен ако има някой който да заслужава това отличие то това е Нани . Не съм Фен на МЮ даже обратното както виждате ,но съм реалист. Напълно съм съгласен с теб енгландфтв... Винаги отбора е на първо място .

ENGLANDFTW
11.04.2011 14:10

Цялата работа е, че не подава на Бербатов, нали? *joking* Всички го мразите именно заради това..... а това, че е асистент №1 в Премиершип разбира се остава на заден план. И нека да поясня едно нещо - в Ман Юнайтед никой не си прави своеволия!!! Това е доказано с годините - Бекъм, Тевес, напоследък и Бербатов (щото се вижда че и там има нещо гнило, най-вероятно покрай новия договор/заплата) и тн. Ако това поведение на Нани не е в следствие на наставления на тренерите, бъдете сигурни, че португалеца отдавна щеше да е пътник. Най-накрая ще почна да искам Бербатов да се махне от тоя отбор, че Юнайтед да се отърве от всичките тия псевдо фенове...... то хубаво гордост, ама да поставяш някой над отбора означава, че на практика не си фен на отбора, нали?

boreto74
11.04.2011 13:45

фен съм на манютд,но не мога да скрия,че Нани ми е доста антипатичен футболист.честно*tongue*онякога не мога да го разбера.подава-вярно,но в последния мач срещу Фулъм,ако някой ми каже,че подаде на валенсия за гола...СОРИ.пак се полакоми тоя задник *thumb_down*