Реал с Венгер, Кака и Фабрегас ще гледат феновете, ако Перес стане президент

16:04
Реал с Венгер, Кака и Фабрегас ще гледат феновете, ако Перес стане президент
Арсен Венгер е предизборният коз на кандидата за президент на Реал Мадрид Флорентино Перес.

"Флорентино иска да направи Венгер едновременно треньор и генерален мениджър на Реал това лято и обеща да го изпълни", коментираха близки до Перес източници пред "Мирър".

Амбициозният план на кандидат-боса включва още Франсеск Фабрегас и Кака.

Флорентино Перес вече беше президент на Реал и сега отново е фаворит за освободения от Рамон Калдерон пост. Изборите за нов шеф на "Кралския клуб" ще са през юли, а битката ще бъде между Перес и Висенте Болуда, който в момента заема длъжността.

Арсен Венгер два пъти е отказвал да поеме Реал, но сега изглежда готов да напусне "артилеристите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

chanev92
24.01.2009 22:23

Ekc_sl на базата на това, което заяви преди 2-3 месеца - че единствения клуб в който би заминал е Милан. И това го каза в интервю, без никакви измишльотини на пресата. Дали ще мине...никой не знае, но не вярвам да отиде специално при балерините.

Ekc_sl
24.01.2009 21:46

chanev92 немога да разбера на базта на какви факти твърдиш,че Фабрегас иска единствено в Милан ... Аз сам миланист и ще с е радвам да дойде, но той не веднъж каза ,че има намерение да заиграе за Барселона... Къв Милан те гони...?

angel_hi
24.01.2009 17:42

Венгер,няма да напусне Арсенал,заради Реал,това са отново СПЕКУЛАЦИЙ.Кака ще си остане в Милан,а за Фабрегас нз.

Barazite
24.01.2009 16:46

според мен ако Арсен отиде в Реал ще постигне големи успехи,защото може да има всеки играч които си поикса.фен съм на арсенал,но не обичам неговата политика да не дава повече от 15млн за играч!!!!ако искаме да постигнеме титла трябва да ни купи някой шейх за да имаме по 50млн. всеки трансферен пазар....само така имаме шанс та титла

chanev92
24.01.2009 16:16

треньор може, но до там. Фабрегас би отишъл единствено в Милан а Кака не мисля, че някога ще е продаваем. Типично българска предизобрна кампания ... Мечти, мечти мечти...