Гаджев: Изпускаме, изпускаме и продължаваме да изпускаме

21:37

Гаджев: Изпускаме, изпускаме и продължаваме да изпускаме
Всеки път е едно и също - изпускаме, изпускаме и продължаваме да изпускаме, каза капитанът на Левски Владимир Гаджев след нулевото равенство между "сините" и Миньор Перник.

"Започваме да се повтаряме, всеки път след мач е едно и също. Изпускаме, изпускаме и продължаваме да изпускаме. Не мисля, че сме разгадаеми в атака, тъй като създадохме много положения. Много пъти съм си задавал въпроса дали е само липса на шанс, вече и аз не знам какво да мисля. Със сигурност всеки иска да вкара гол", сподели Гаджев след двубоя.

Неговият съотборник Дарко Тасевски заяви, че не е убеден, че само късмет липсва на играчите на Левски. "Изпускаме много положения, затова не успяхме да победим. Грешката си е в нас. Един път нямаш късмет, втори път нямаш късмет, но може би трябва да се замислим, че не всичко опира до късмет. Трябва просто да имаш и класата да вкарваш голове", каза Тасевски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

biancorosso
10.04.2011 23:23

Ще има да чака за трансфер в Турция с тая игра.Колкото и да ги мразиме рязаните каски факт е, че първенството им е поне с 10 класи над нашето *thumb_up*

pepps73
10.04.2011 23:17

така е. вместо да му вземат парата, ако наистина са я давали, сега се подритва в бг или в турция...жалко *sad*

biserms
10.04.2011 21:44

Гара няма да може да му вземем вече и 50 000 евро *lol* Чак вече на смях ме избива.Тва момче изяждаше терена всеки мач през есента, сега е ебати мързела, загуби желание за игра и сам се прецака...Вместо да играе в ТОП първенство ако продължава да играе така ще се върне пак във Втора Гръцка Лига *lol*